Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonhetedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- body007: Egy motorfelújítás története
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Stunts666 #5284 üzenetére
Ezek után nem fogom elhinni, hogy ez a multimédia királya.
Nos a multimédia királya a következőt üzeni: A készülék 3 napos korában az alapbeállításokban kisérleti jelleggel felhúztam az élességet (sharpen) és persze úgy is felejtettem.
Most visszatettem alaphelyzetbe (középre). Majd lövök így is egy két képet. Bár nekem így is tetszettek. -
ludsimon
veterán
válasz
Stunts666 #5074 üzenetére
Az első képen iszonyatosan összemosta a részleteket.
Ha már a kép bal oldalára közelítünk ki se lehet venni, hogy az miféle növény.Fúj, ezért utáltam meg az N82-esem. Mindenben tökéletes volt, de tájképet azt nem tudott csinálni.
A második kép is borzalmasra sikeredett, elmosta a részleteket. Valószínű, hogy a kevesebb fény miatt, mert makróból nálam 5-ösre vizsgázott.
A többi jó lett!
Valószínű megyek valamikor vasút felé, úgyhogy jön majd pár tájkép az N79-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest