Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
#01993216 #42999 üzenetére
Ez egy fogós kérdés. Részemről (talán) eltűrt kategóriának számít még. Többiek mit mondanak erre?
(#43000) kmóricka: Szerintem még nem az igazi, de alakul. Én a 41 Mpixelt nem erőltetném, kevés helyzetben lesz jó a végeredmény. Inkább 12 camera moddal, vagy 8 Mpixel anélkül. Fókuszt hova raktad? Olyan mintha valahol a közeli parton a labda környékén lenne. Mehet az távolabbi tárgyra is, nagyobb lesz a mélységélesség (így a túlsó part fái már homályosnak tűnnek számomra).
-
legiaap
félisten
válasz
#01993216 #42852 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened, hogy megéri-e két eszközt hordoznod magaddal. Ha nincs NFC a telefonodban akkor wifi-vel fog csatlakozni a két eszköz és ez elvesz vagy 10 másodpercet, szóval lehet lemaradsz a témáról. Ezzel számolj, viszont az optikai zoom frankó.
Minőséggel elégedett vagyok, csak azzal nem hogy por ment a szerkezetbe. Ezzel ahogy hito is mondta számolni kell. -
hito
nagyúr
válasz
#01993216 #42780 üzenetére
Én már nem mondok semmit, hogy így olyan jó az Edge (mint telefon), meg új olyan jó, meg most ledobom a horgonyt...hitelemet vesztettem már ezen a téren
Úgyhogy nem tudom mi lesz. Igazából szívesen megvárnám ezzel a Note 5-öt, mert nem érzem most a váltás kényszerét. G4-et nagyon szerettem, eszméltelen jó telefont tettek le vele az asztalra. S6 annyira nem érdekel (bocs w333
), de még az sem kizárt, hogy rápróbálok idővel. G4-re váltanék vissza szívesen talán, de a Note Edge külsőre teljesen megfertőzött (és nagyon praktikus készülék is). A paic talán legaddiktívabb mobilfonja.
-
válasz
#01993216 #42762 üzenetére
Persze, de vannak olyan dolgok ami nem biztos hogy igen. Volt egy ismerosom, zongorazott. Rengeteget gyakorolt, nem zongorazott rosszul megis soha nem vettek fel a zenemuveszetire, mert nem volt meg benne az a plusz, ami ahhoz kellett volna hogy kivalo muvesz legyen. Nem egyszer probalkozott, nem egy tanar utasitotta el. En ezt valahogy a fotozasnal is igy erzem.
-
kengyel
nagyúr
válasz
#01993216 #42075 üzenetére
Akkor ezek a képek, neked nem ismeretlenek.
-
TTommi
aktív tag
válasz
#01993216 #42030 üzenetére
Az SW a probléma, illetve tehetnének bele optikai képstabilizátort is, nemcsak szoftvereset. HW tekintetében a Sony mindig is jó volt, most is az. Itt valaki(k) szerintem tudatosan rombolják a Sony-t, amit a hunyorgó jampók nem néznek elég ferde szemmel. Egyébként a fű és falevél grandtotalok minden Sony-n összemosódnak már nagyon rég óta, de manuálisan sok mindent lehet javítani, csak ehhez babrálni kell. pl itt van egy ilyen állatorvosi ló
-
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
#01993216 #41990 üzenetére
Én azokat átállítottam, és a media_profiles.xml-ben is, azóta nem tömöríti annyira a képet, ez a méretén is látszik. Nagy javulást nekem az éjszakai beálltásokkal lőtt képeben hozott, részletgazdagabb lett sokkal a kép. Ha megtalálom a gépen a képeket, amit előtte-utána utána, akkor feltöltöm. Azokon nagyon jól látszik a különbség.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
#01993216 #41911 üzenetére
Szóval akkor. Szerintem már javult a dolog. A színek és az expozíció számomra jónak tűnik. Nem tudom, hogy milyen appal lőtted a képet, de az ISO50 a Flickr szerint inkább ISO102.
Élességre viszont nekem nem annyira jön be, némi élesítés szerintem még ráférne. Fókusz hova ment egyébként? Kamera előtti üveg nem volt maszatos, koszos, karcos?
Direkt link Flickr-ről: Innét a második fejezet lesz Számodra a lényeges.
Röviden: Kép Flickr oldal megnyit, jobb alul lefelé mutató nyíl, majd "View all sizes" lehetőség. A megjelenő oldalon katt az "Original" linkre, majd jobb klikk a képen és "URL másolása" lehetőség kiválasztása.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
#01993216 #41901 üzenetére
Köszönöm, végre valakinek a színek is bejönnek!
(#41904) Justreboot: Aranyos kis süni és a Nexus is jól alakít. Ha majd van lehetőséged, még dobhatsz fel N6-os képeket, nem igazán bővelkedik (még) a topik bennük.
Néhány kép maradt mára is. A kissé kiégett felhőkért elnézést kérek, sajnos a 808-ból még kispórolták a HDR üzemmódot.
Nokia 808 PV
-
pikszel
addikt
válasz
#01993216 #41799 üzenetére
Témája válogatja. De azt mondanám leginkább, hogy a saját ízlésednek megfelelően paraméterezz! Vagy készíts több képet eltérő értékekkel (hosszan érintve a kijelzőt kapsz egy gyors menüt, amit balra "simítva" tudsz "kibontani"), majd valami épkézláb monitoron válogass, mert a telefon kijelzője még ha rendben is van, azért csalóka.
-
pikszel
addikt
válasz
#01993216 #41796 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy másik féyképező alkalmazás után ezt elindítva hibaüzenetet kapsz (A kamera nem érhető el), akkor nem, M2-n még nem láttam ezt és a működése is teljesen stabil. Érintetlen 4.4.4 a rendszer.
Egyébként a kontrasztot utómunkában gondoltam megoldani a zászlós képnél. -
BigBlackDog
veterán
válasz
#01993216 #41750 üzenetére
Minőségre szerintem egy fokkal jobb, mint a gyári appal, a színzajból mintha kevesebb lenne (bár nem sok M2-es képet láttam). Kicsit alul lett talán exponálva, illetve a fókusz is a zászlóra került, ha jól látom, a túlsó part nem annyira éles. Ha esetleg tudsz élességet állítani (mármint nem utólag, hanem a kamerabeállításokban), akkor szerintem egy kicsi mehet abból is.
-
Kasya
nagyúr
válasz
#01993216 #41694 üzenetére
Az elso baromi jo, de a masodik se kutya!. Az en parti kepem meg se kozeliti
Melyik hajon vagy, ha lehet kerdezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest