- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Remus389 #88454 üzenetére
Köszönöm! A kutyás kép gcam-os, ami biztos javít, az viszont elvesz belőle, hogy a kép bal széle látható, a többit levágtam (azért torzul és mosottabb, ez a kutya nem bír a seggén maradni 😃 na jó, most itt alszik mellettem).
Ha S7es régi képeket szeretnétek, 2016ban még töltöttem fel gyári kamerásat drive-ba, az nem veszett el, mint minden más, amit a többi képmegosztóra tettünk fel.
Szerintem egyáltalán nem rossz az s10, nincs olyan fejlődés, mint amit a marketing leír, de nem is kell, az emlegetett nokia se tud annyiavl többet, főleg, hogy másra nem használható. Nálam mindig kijön az, hogy igyekezhetek bármennyire, fényképezővel (akár kompakt, akár milc) sokkal jobb az eredmény, gcam ide - raw oda... 😃
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest