Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
válasz sifu91 #121940 üzenetére
Nekem igy tokeletes ahogy van. A masik mod az reszletesebb, de sotetebb is picivel + van egy alap vignetta.
Akooos: az biztos. A Dolomitokhoz visszaterek egy ejszakai fotozasra, sajnos az nem jott ossze a benasagunk es rossz idozites miatt 😅
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Sn00k #121964 üzenetére
Köszi. Csodás hely mind2 helyszín, érdemes ellátogatni, ha van rá lehetőség. A táv ne legyen gond, megéri minden fillért, izé centet
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Milyen Gcamet használsz? Nálam a BigKaka valamiért hektikus, éjjeli fotózásom ment a kukába, mert 4-5 kép után már nem volt hajlandó menteni a képet. + az élőkép is hibás. Pedig a legfrissebb van fent
-
Aryon87
félisten
válasz Ixion77 #121996 üzenetére
A Xiaominak az árán túl az OS-e zavar (bloatware, hirdetések, random kínai üzenetek, agresszív memóriakezelés, random inkompatibilitás hardverekkel és szoftverekkel)
Én nem tudom, most vagy a legtöbb Xiaomi felhasználó (face csoportból kiindulva) balf*sz, vagy nemtom, de nekem a fent leírtak közül se a 12X-en, se a 14Ultán nincs semmi ilyen (és visszamenőleg a Mi8, Mi6 és Mi5 esetén sem). Memóriában is van hogy napokig bent tartja a témát, egyedül a messenger az ami miatt a főoldal újratölt, de a messengertől csodát nem várok, az alapjáraton egy rakat fos...
Szóval ne más általi tapasztalatból indulj ki, pláne olyanból ne akinek a legolcsobb aljakategóriája van, mert azok valóban hulladékok (és általában ez a közeg höbörög és fikáz), hanem egyszerűbb ha magad tapasztalod meg.
Sima 14 esetén nem tudom mi van, nem követem azt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Mivel itt nem opció a szerkesztett kép (szerkesztett topik meg úgyis halott), így kénytelen vagyok a gyári kiköpött jpg-t betenni, ami nem is adja vissza azt amit a szerkesztett, pláne RAWból.
Előző éjszakai villámparádé, ez simán fényfestés móddal, zoomkamerával:
Ők meg a RAW jpg verziói:
Mate50Pro
(Halk megjegyzés: X14U sem erős éjszakai fotózában, ahogy semelyik csúcs sem, ebben még mindig a Huawei a legerősebb számomra)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #122110 üzenetére
Lehet. Kiszámíthatatlan sajnos. Nekem is nem egyszer volt, hogy megy vagy 10 perce a felvétel (Huawei), szép villámok már rögzítve, majd egy bazinagy kifingatja az egészet és fehér lesz a kijelző is
-
Aryon87
félisten
válasz yoogie #122118 üzenetére
Magic 6Pro. Én még bátran ajánlom a Xiaomi14Ultrát, és nem csak azért mert az van nekem, hanem mert nálam a fotózás a fontos, és abban igencsak remekel. Videóban is jó. Nem tudom otthon mennyiért kapható most a másik 3-hoz viszonyítva.
-
Aryon87
félisten
válasz Balúkapitány #122123 üzenetére
Teljesen jók videóban már. P40Pro-val kocsiban videózgatok állványra rakva nappal ha kirándulni megyek. Mate50Pro éjszaka is adja, változtatható rekesze által nem egy szemcsés maszatot kapok. Tény, mind2 helyzet kültér.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Roland8622 #122129 üzenetére
Igaz ezek már szerkesztettek (legtöbb kép vágva is van), de nekem ez sikerült a Mate50Pro-val fényfestés módban és persze állványon. Igaz nem Pösti tüzijáték, de tüzijáték
-
Aryon87
félisten
válasz Roland8622 #122196 üzenetére
Kézből nem olyan jó az ilyeneket csinálni, az esetleges bemozdulás miatt sem. Na meg a tied nyers, enyém már szerkesztett. A nyers alap képem nem különb a tiédnél, ó és mennyi van kiégve
Én a fény graffiti módot használom, az jól rögzíti az ilyeneket + a villámokat is jobban bírja.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Thom! #122220 üzenetére
Pixel. Samu az valami más bolygót, helyzínt fotózott-videózott, mert valami brutális mértékű kiégések vannak. Még mindig nem képes úgy fotózni ahogy azt elvárnám 600K megjelenési árért, pedig kapott már jóóó pár kamerafrissítést nem?
-
Aryon87
félisten
válasz Bossi #122276 üzenetére
Határozotan jobb a Pixel. Részletesség és HDR miatt is.
1 képnél jobb az Alma, de az is csak azért, mert a Pixel bemozdult , és ha jól sejtem az egy zoom fotó (lovas szobor oldalról, asszem az utolsó előtti kép)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest