Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
válasz fototrend666 #73067 üzenetére
gép által létrehozott kép pro modbanMinden kép állványról készült 5másodperces időzítővel, nehogy rajtam múljon, hogy bemozdul vagy sem.
hozzáteszem, hogy azok a képet szilveszteri buliba készültek ahol már ittam pár jagert... tudom akkor nem kell feltölteni... kint meg egy pulóverben nem volt túl melegem.
-
-
-
hacki87
senior tag
válasz Z.É.T. #73197 üzenetére
ezeket a szűrőket merre lehet megtalálni? mert kamerán belül nem láttam. válaszod előre is köszönöm.
közben megtaláltam. Galérián belül kell keresni egy nagy rekesz módos képet és ott rábökni a rekesz jelre és előjönnek a szűrők is.
elsőre a kamera beállítások között kerestem aztán gondoltam megnézem a galériában az egyik képet
[ Szerkesztve ]
-
hacki87
senior tag
válasz no more #73424 üzenetére
Mondjuk nem tudom mit várunk a sárga megvilágításnál milyen színe lesz a szobornak. Amikor a note fehérnek fényképezi az oroszlánt a valóságban sárgás volt. Plusz az ég se volt olyan kék inkább felhős, borult. Ami nekem nem tetszik a Mate-ben, hogy amikor iso 50 és hosszú záridőre rakom és beállítom végtelen fókuszra fényképezésnél elmászik és full homály lesz.
-
hacki87
senior tag
válasz Aryon87 #73677 üzenetére
Még mindig az a baj, hogy pixelrol pixelre nézik a képeket ha belenagyitok nálam is mosott de Flickr en. Vagy monitoron nagyítás nélkül nem gáz szerintem. Gondolom a régi papír alapú képeket is műszerés nagyítóval nézték. Anno
ToniSoprano: az út belógása engem is zavar de ott volt egy hordó amire rá tudtam tenni a mini állványt.
[ Szerkesztve ]
-
hacki87
senior tag
-
hacki87
senior tag
-
hacki87
senior tag
válasz Drakmusz #76168 üzenetére
de ugye nem kötelező használni az éjszakai módokat, ott van a PRO mód + mellé a raw is és akkor nem lesz elmaszatolva. Értem, hogy mit mondtok megnéztem én is a saját képem ami pro móddal és ilyen éjjelivel készültek. De ez csak akkor jön elő ha 1:1 arányba nézed. én pl egy full monitoron nézem vagy max egy full hd tv-n amivel kitölti a képernyőt nem többel mert édesanyámnak vagy a menyasszonyomnak minek mutogassam a képet centiről centire? őt egybe érdekli a kép ahogy engem is. Ettől függetlenül értem és láttam is mit mondtok azzal amikor az zsírkrétát csinál. De anno a nokia védjegye volt az olajfestmény
-
hacki87
senior tag
válasz Plazmacucci #76847 üzenetére
A 808 pureview-t se használták maximális felbontáson az itteniek, ha jól emlékszem mert nem ott volt a legjobb a képminőség.
-
hacki87
senior tag
válasz toto0569 #76903 üzenetére
Nekem az a bajom pl a Mate10pro val, hogy este hiába állítom manuálisan végtelenre a fókuszt nem sikerül ilyen képet csinálni. Mert amikor leveszem Iso50 re és pl zarido 5-10-30mpre testem akkor sem vilagosodik kicsit se a kép, hogy fókuszt találjon. Végtelenre állítva se érzem elesnek a képet g4nél ilyen nem volt. Csináltam én is olyan képet az autóról, hogy vaksotetben kb olyan lett mintha napközbe készült volna.
-
hacki87
senior tag
Rawból szerkesztett, nem értek hozzá! mennyire lettek rosszak? Belinkeltem az eredeti rawokat is kíváncsi vagyok akik értik a rawot mit hoznak ki belőle gondolok itt pl Moz-ra ha van kedve és ideje.
Mate10pro
-
hacki87
senior tag
[link]
Kis hiba van benne, mert fújt a szél és emiatt lett egy kis szellemkép rajta. Éjszakai móddal készült.Pocophone F1
-
hacki87
senior tag
válasz ForRedGlory #90990 üzenetére
mozgó tárgyakkal hogy birkozna meg szerinted?
Nem kétszázzal elsuhanó autóra gondolok, hanem pl beltérben mozgó emberek. vagy arra még mindig inkább fényképezőgép? -
hacki87
senior tag
Iphone 6s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- E-roller topik
- Minden ami hőszivattyú
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kupon kunyeráló
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- IPhone 14 pro 256gb Deep Purple cserélhető!
- iPhone 14 128gb, független
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- Iphone 15 Pro 128gb,fuggetlen,ujszeru allapotban!!Legjobb aron!Egyosszegu vasarlas,szamlaval!
- iPhone 13 128GB Black 100% akku 2027 garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest