- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneplus 7T Pro gcam
-
-
-
-
Új régi szerzemény, egy 7t pro gcam hangolása, s20 fe( optimalizálás kikapcsolva) vel össze hasonlítva.
7t pro-nál minden esetben gcam night sight-ot használtam.
Amíg megnem jelennek az újak(motorola, xperia 1 iiii, magic 4 ultimate) megteszi szerintem ez is, a kajla hajlamra.S20 FE Exynos vs Oneplus 7t Pro Gcam
-
-
AI- t kapcsold ki, kb oneplus 9 pro szint az x3, csak szebb nekem.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
S22 Ultra Exynos vs Snapdragon
-
-
Amit én is mindig mondok, összességében nem hiszem, hogy nagyon volna jobb. [link]
-
-
-
Ahogy az várható volt, a Samsung durván jó ebben a módban, kb nevetséges a p50 pro képe mellette. [link]
S22 Ultra vs P50 Pro
-
-
-
P50 pro-nak ez a 3.5x zoom, eléggé betyáros szerintem.
S22 Ultra vs P50 Pro
-
-
-
-
P50 Pro 4k 30FPS videó teszt. [link]
Minőségre a legjobbak között van(A fő és zoom videóban is durva) , de itt is majdnem olyan hugyos/nehézkes az optikák közti váltás, mint a mi 11 ultra estében. Samsung ebben sokkal jobb. Ott dedikálva vannak az optikák számozva. -
-
S22 Ultrán frissült az expert raw.
[S22 Ultra gyári minden kikapcsolva]
-
-
válasz
Plazmacucci #105752 üzenetére
-
-
Széleslátó szerintem rosszabb lett részletekben mint a p40 proban lévő, de most legalább tényleg széleslátó lett és vissza tért a p30 pro féle szuper makró.
A 3.5x zoom kamera meg
Ja igen, a sarkokat meg külön ajánlom natë-nek[S22 Ultra 3x zoom AI kikapcsolva]
[P50 Pro 3.5x Zoom AI kikapcsolva]
[S22 Ultra 5x Zoom AI kikapcsolva]
[P50 Pro 5x Zoom Ai kikapcsolva]
[S22 Ultra 10x Zoom Ai kikapcsolva]
[P50 Pro 10x Zoom AI kikapcsolva]
S22 Ultra VS P50 Pro
-
válasz
leslien #105718 üzenetére
Külföldi teszteken szépen kikapott kb mindentől, amik azért adnak egy viszonylag jó információt, hogy milyen is lehet.
De az igazi az, amikor mi magunk hasonlítjuk össze, és itt ki is kijön, hogy nem is rossz, sőt.Kíváncsi lennék, hogy este mit hoztak ki a szenzorból.
Nekem a zoom miatt kiesik ez a széria szerintem, de még a pro is, a csak 2x zoom miatt. -
-
válasz
Plazmacucci #105678 üzenetére
Este is eléggé ott van.
Érdekes a képfeldolgozása, elken mindent is, de még is részletes.S22 Ultra vs P50 Pro
-
Továbbra is jobb szvsz a P50 Pro egy picivel ha részleteket nézzük, de nem minden esetben.
Pl. a finisheres képnél az s22 ultra nekem jobban tetszik és a színek is többször álnak közelebb a valósághoz.
A 3.5x zoom meg, szerintem a legjobb a piacon zoomban.S22 Ultra vs P50 Pro
-
Na ezt nem mondanám.
S22 Ultra vs P50 Pro.
-
-
válasz
Aryon87 #105650 üzenetére
Holnap hozok azzal is, én kipróbálás erejére szereztem, mert a p40 pro plus nagyon ott volt a szeren. Gondoltam adom is tovább, de azért megér még pár nap próbálgatást, mert jobb mint gondoltam(p40 pro plus/mi 11 ultra szintűnek érzem, de lehet máskörülmények között kulább lesz. Ezért nem érdemes nagyon más külföldi teszteknek hinni, a sajátom valahogy más szokott lenni.(pl s22 ultrát mindenhol lehordják, de közbe meg eléggé jóféle szvsz)
#105649hint : Nekem a túlélesítés az túlélesítés.
De nyilván te jobban vágod én csak annyit teszek, hogy belenagyítok, és megnézem melyiken milyen a rajzolat, a részlet melyiken látszik jobban/mossa jobban és melyik az élethűbb színekben.
A kábeles esetnél kb igaz, hogy pont a túlélesítés miatt is lehet a körvonal, de a kép többi részén meg még is nagyon szépek a körvonalak(fű/ház oldalt, nagyon szépek a rajzolatok). Ezért jó ez a fotózás, mert mindenkinek más a fontos/tetszik jobban. -
válasz
#96241664 #105647 üzenetére
Nem tudom hány milliós nagyítás ez, de nem is találom a képen ezt a részletet.
Ha a füvet megnézed pont az látszik, hogy nincs túl élesítve és durván részletes, a mi 11 ultra volt hasonló szerintem, csak az este még ki is kapott szvsz a 22 ultrától.
Holnap hozok még vele képet. -
P50 Pro jobb.! (ha a fő kamerát és a 3.5x zoomot nézzük) De nem annyival mint amit a dxomark alapján gondolná az ember. Széleslátót nem néztem még.
Kb mint a mi 11 ultra nappali képek esetén, a 22 ultrához képest.
De ezt csak az én, első napi összehasonlításom alapján mondom. -
Na így monitoron visszanézve...hááát nem is tudom. Összességében a p50 pro talán részletesebb, de nem mindenhol. A színek pedig az s22 ultrán inkább volt valódi.
3.5x vs 3x nem kérdés, ez a 3.5x zoom, más kategória mint bármi másban.
Pedig szurkolok a p50 Pro-nak, mert nagyon tetszik és már nagyon régóta megvan az Ultra. -
S22 Ultra vs P50 Pro
-
-
-
Szokásos esti kép, amibe eddig egyik csúcs telefon sem tudta megverni az s22 ultrát.
Azt hiszem itt most kikapott részletekben, de élethűbb az ultra színekben. -
Kendőzetlen összecsapás s22 Ultra és P50 pro között
AI kikapcsolva. -
-
-
-
válasz
ShadowLac #105601 üzenetére
22 ultra szebb képet csinál, szvsz ez tény.
Kontraszt jobb és a füvesképeknél szépen ki is jön, hogy részletesebb is valamivel, valamint gondolom, hogy élethűbbek is a 22 képei, de ezt majd te leírod. de nincs akkora különbség mint este.Más.: Lehet lesz egy p50 pro összehasonlítás a napokban, na ott szerintem lesznek bajok.
-
Nyilván viccelsz, mert ha nem, akkor elkezdek aggódni.
[link] [link] [link]
Amúgy ez csak egy kép, amin egyértelműen agyonverte a s21 ultrát, de lehet másikon már kikapna a 22 ultra( Amúgy meg hint gyere szakértelmezd ezt a képet, kíváncsi lennék a te véleményedre is ) . Gyorsan kikaptam haver kezéből és lőttem egy képet.
Nappal könnyen lehet, hogy elverné a 21 ultra, azt nem tudtam kipróbálni sajnos. -
-
Optimalizálás kikapcsolva.
Ugyan az a 2 szenzor, de még is jobb a 22 ultra (ami mondjuk el is várható) -
Az én módszerem szerintem jó, mindent kikapcsolni és ugyanonnan ugyanazzal a kamerával fényképezve.
-
-
-
válasz
Energie X #105527 üzenetére
S21 fe szerintem jó, a színeket tolja kicsit más irányba mint a valóság, de összességében a jók közé sorolható. Este pl már nem nagyon van esélye az ultra ellen, de az ár különbség nem tükrözi a fő szenzorok közti különbséget. Inkábba többit fizeti meg az ember, ami mást még pluszba ad.
-
-
válasz
ShadowLac #105450 üzenetére
Igen a színeket írtam én is, hogy elég jól eltalálja az ultra.
Az a kijelző mellett, még mi 11 ultra és a oneplus 9 pro is eléggé gyengécske volt, pedig ez előtt a legszebbeknek azokat tartottam.
Próbáld majd ki az ultra részletest is, eléggé vicces lesz majd az s21 FE képe mellette abban a formában. Igaz csak nappali képeknél, mert este meg eléggé kula. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Oneplus 9 pronál felesleges bekapcsolni az AI-t, mert simába úgy tűnik jobb képet csinál. Gcam jobb ebben a formában, de az s22 ultra képénél így sem jobb szerintem, de gondolom belőve jobb is lehetne mint az s22 ultra sima képe.
[Oneplus 9 pro minden bekapcsolva]
[S22 Ultra minden bekapcsolva]
[S22 Ultra részletjavító mód 60%-ra lebutítva ]
És ha már gcamos csalás a oneplus részéről, itt egy kép egymás mellett a gcam és az s22 részletjavítós full méretbeli különbsége között.
Oneplus 9 pro vs S22 Ultra
-
válasz
Aryon87 #105244 üzenetére
Ez jó kép lett
De itt, sima megyek lövök egy képet szitut demonstráltam és ahhoz a gcam alap beállítása nem jó, a gyári sokkal jobb szerintem. Hint beállításaival biztos jobb lenne.
Mindegy nappal majd megnézem milyen a gyárihoz képest, na meg a samsung ultra részletese ellen.Bár az sem mindig életszerű, mert több sebből vérzik.pl széleken mos és ezer évig csinálja a képet, na meg csak jó fényben jó. De ilyen összehasonlításoknál jól jön, én ráérek.
-
-
-
Továbbra is élethűbb színekben az s22 ultra, részleteben kb egál, a 10x zoom nem fer, de ezt is látni kell. Na de nézek egy gcamot, és azzal is csinálok pár képet.
#105221Thom!: Igen mos a széleken a samsung, de a részlet is kb 2x több.
[Oneplus 9 pro minden kikapcsolva]
[S22 Ultra minden kikapcsolva]
[Oneplus 9 pro minden bekapcsolva]
[S22 Ultra minden bekapcsolva]
[Oneplus 9 10x digitális zoom]
S22 Ultra vs oneplus 9 pro
-
-
Este is jobb az s22 ultra szerintem, részletesebb is és élethűbb is, de legalább zajosabb is.
Küld majd el privátba melyik verzió a legjobb, és felteszem. Gondolom úgy már gatya lesz a csamcsungnak.[S22 Ultra Minden kikapcsolva]
[Oneplus 9 pro Minden kikapcsolva]
[S22 ultra minden bekapcsolva AI + éjszakai mód]
[Oneplus 9 pro minden bekapcsolva AI + éjszakai mód]
-
-
Minden kikapcsolva.!
Megjegyzés.: Szerintem részletekben kb egál, de a színeket az s22 ultra jobban vissza adja, szerintem az nyer. Meglássuk este melyik jobb
S22 Ultra vs Oneplus 9 pro
-
Valahogy éreztem hogy nem lesz meglepetés, este a mi 11 ultra sem tudott nyerni.
[S22 Ultra minden kikapcsolva]
Xiaomi Mix 4 snapdragon 888+ vs Samsung s22 Ultra exynos 2200
-
-
-
válasz
leslien #105160 üzenetére
Ha ezer összehasonlításban/tesztben kikap szegény snapdragonod, akkor is az marad a jobb számodra, ami nem baj csak annyi, hogy a kék pirulát választottad.
ShadowLac: Persze én is látom, de viszont részletesebbnek látom és a színek is jobbak videó alatt valamint a hdr is jobb exynoson, de kinek mi tetszik jobban. Engem pl nem zavar a zaj annyira mint mást.
10x zoomban meg egyenesen megeszi, de ois ban meg az a sokkal jobb.
De az lenne a legjobb ha itt lenne és összetudnám hasonlítani, ha látom majd több tesztben hogy tényleg jobb lehet veszek egyet, de addig míg a másikat látom jobbnak mi a t.k.mnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GTA VI
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest