Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Most csak a kíméletlen őszinteség segít szerintem:
nem egy ligában játszik a két említett készülékkel.
Persze, lehet vele jó fotókat lőni, de a G2 mára a fotózás tekintetében az erős közepes szinte pozicionálta be magát. Sok készülék kijött azóta, ami képminőségben odaver neki.
kengyel: persze, van sok. De az említett kettő képminőségben külön kategória szerintem. Én örülnék neki a legjobban, ha android vonalon jönne valami hasonló. Nem kéne folyton ezekre visszaváltanom, ha akarok 1-2 minőségi képet lőni, nem fényképezővel.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
balazs1022
őstag
Elég egyértelmű h melyik képet melyikkel csinálták.
A DSLR-nél vmi beállítási izé lehetett: Sok képen rossz a fókusszal meg hosszabb zárral dolgozott.(#38837) hito: Egyértelműen Q10 a jobb. Én is csak lesek h milyen korrekt képeket csinál Szoftveres mosásnak aligha látom nyomát. Durva..
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Inkább az utóbbi, ez a
svédlengyelcsiklóscsuklós Volvo, ha jól tudom.Dobok még fel két nappali képet is, legalább nem lehet azt mondani, hogy mindig csak átlagon felüli esti fotós képességét mutogatom a Q10-nek. Az első képben semmi extra, a második pedig három HDR-ből lett összeállítva. Érdemes megfigyelni a mindkét képen megtenyészett zajt.
BB Q10
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Amire keresnék KK-ra az xperia M2. Tudom, tudom, felszisszensz ismerem a telót jól, a kíváncsiság vezérel, de szívesen feltenném egy CM 10-es S2-re is az appot
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Kasya
nagyúr
Jo, jo, de a harom vaku helyett egy xenonnak jobbab orulnek A kamera gomb erdekes lehet, ha ket-pont-nyomasu lesz, mint a Nokiaknak. A kamera modul viszont szerintem mas telefonban is fellelheto lesz az iden. Nem hiszem hogy Lenovo only.
De remelem letud nyugozni. Optimistan allok azert hozza A dizajn viszont nekem szeduletes elsore.
-
Bozek
nagyúr
A képfeltöltés.hu csinál thumbnail-t is a képből, sőt, még a fórumokhoz való linket is megcsinálja, amit csak kicsit kell átalakítani, hogy ide is jó legyen. Innentől fogva nem 9 MB-ot, hanem mondjuk csak 1-et (vagy még ennél is kevesebbet) tölt le a mobilnetes, aztán ha akarja, majd megnézi a képed. De ha nem akarja, akkor nem megy feleslegesen az adatforgalma...
-
hito
nagyúr
G2-t üti az biztos (ha nem is sokkal), úgyhogy ha azt nagyon jónak mondtad, akkor ez nem tudom hogy lehet erős közepes Szerintem ez jó kategória, a közepes lejebb van (pl. 520). A felső kategóriát nem éri el (pl. Z3C, S4, Note3), a csúcskategóriától pedig messze van (1020, 808, Oppo Find7, i6, Note4).
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
BigBlackDog
veterán
Hát igen, ilyen téren eléggé korrekt szerintem is. Eddig nálam a pl. Note 4, illetve a Find 7 volt az etalon éjszakai képeket illetően a droidos mezőnyben. Igaz ez nem teljesen android, de hozza a számomra elfogadható szintet bőven. Viszont a 1/17 mp, mint leghosszabb záridő egy kicsikét még rövid, meg aztán 200-as ISO felett azért kezd zajosodni rendesen. És mondjuk a fehéregyensúly eltalálása sem az erőssége kivilágított objektumoknál. De összességében megkedveltem.
-
irgum
addikt
Belenagyítva is?
részlet a 8mpx képből
részlet a 32mpx képbőlNem mintha számítana valamit ez az app, úgyse fogom használni, csak mint érdekességet mutattam be.
-
törölt tag
A mostanihoz hasonlóan azért sokszor kiderült már, hogy nem a technika tud ennyit, hanem a fotós. Az S4 egyébként sem lesz a rossz fényviszonyok fotós bajnoka, mivel nem enged gyárilag hosszabb záridőket alacsony ISO mellett. Nappal viszont kárpótol és a kreatív módjai is nagyon ügyesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest