Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Délután sétálgattunk az erdőben
Repülő
Kenyérmezői Patak
Kidőlt fa
A kidőlt fa törzse
Faágyú
Gombák
Csigaház
A vonat
Kőház
MészkőL930
kengyel
-
w333
félisten
válasz randras_83 #38149 üzenetére
Szép (OIS kamera azért tud valamit) !
(#38151) kengyel
Nagyon jók
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz randras_83 #38149 üzenetére
Az sem baj, ha odaírod mivel készült, ne az aláírásodból kelljen kitalálni...
valami
-
randras_83
addikt
válasz Quasi_modo #38153 üzenetére
igaz és oda is szoktam, csak most kimaradt, de az infoban látszik flickr-en. sorry
https://www.flickr.com/randras83/
-
kengyel
nagyúr
-
legiaap
félisten
válasz kengyel #38151 üzenetére
A repülős egész jóra sikeredett.
A pataknál a fókusz nem valami jó. A kép alsó közepén levő fű csomó ami éles meg kicsit jutott élesség a felette lévő patakra is. A kép szélei felé fokozatosan csökken az élesség.
A kidőlt fánál nem találom hova fókuszáltál, életlen.
A törzs jó lenne, de a WB-t elrontotta a gép. Túl hideg lett a kép.
Faágyú...na de nappal szemben. Ez simán meg fektet minden komoly gépet, mint ahogy ezt is.
Gombák, ez jó lett, bár én másik szemszögből fotóztam volna. Mondjuk oldalról.
Csiga ház, lásd a gombás kommentem.
A vonatnál pár lépést kellett volna előre menned, hogy a parkoló ne lógjon a képbe és egy HDR-t tolni neki és a legjobb képed lett volna.
A kőháznál igen rossz a szemszög. Mivel ott a két oszlop ami naná hogy életlen arra fókuszál az ember szeme. Látom a fókusz az épület közepén van, de a sok kő miatt senki nem arra fog fókuszálni hanem az életlen oszlopokra.
Mészkő ugyanaz a probléma mint a gombánál azzal fűszerezve, hogy nincs fókusz.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
kengyel
nagyúr
válasz legiaap #38158 üzenetére
Köszi szépen a korrekt értékelést.
Vannak benne hibák, pont amiket leírtál. A nappal szembeni fotózás, tényleg vétek voltNa még kicsit gyakorolok, és idővel belerázódom !
A repülő volt a legnehezebb .Bár a "faágyút" más szögből honnan tudtam volna fotózni ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Burt1793
veterán
válasz kengyel #38163 üzenetére
Én csak azt néztem meg először és tényleg jó lett.
HDR csak Denimmel jön a 930-nak, addig nem nagyon tudunk mink HDR-ezni. Nekem is van pár jó képem, most majd igyekszem nem emberekről fotózni és felrakok én is párat.
A fókuszáláshoz kikapcsoltad a vakut? Az enyém nem szokta így elcseszni a fókuszt, mint ahogy itt egy-két képeden látható.
-
kengyel
nagyúr
válasz Burt1793 #38164 üzenetére
A vaku természetesen ki volt kapcsolva, hisz eléggé sütött a nap
HDR.t meg nem is tudtam volna használni, mert nincs.
Egy pár helyen meg én sem értettem hogy miért nem fókuszált rendesen. Vagy én voltam a ludasA mészkőnél is becsületesen nyomtam középre a fókuszt, de mire mentett a kép ez lett belőle.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
Annyira azért nem lehetett rossz mindenhol a fókusz, készült több kép is
Legyetek szívesek ezeket is megnézni Urak !Vonat parkoló nélkül
Vonat hátulról
Erdészház
A hegy aljáról fotózva
Mészkő bánya táblaL930
kengyel
-
senior tag
szerintetek a 925 Lumia jobb képminőségben mint az S4 Zoom ?
-
w333
félisten
válasz kengyel #38165 üzenetére
Itt is az első kép tetszik a legjobban ... a többik kicsit furák
Szerk.
Különben csak kíváncsiságból (közvélemény kutatás) szerintetek ezeket ...
L930, S4, S5, G2, G3, Z2, Z3, M8, i5S, i6 milyen sorrendbe tennétek ?
Értelemszerűen az első a legjobb, az utolsó a legrosszabb !
És még annyit hogy ne a "teszt" oldalakból induljatok ki, hanem saját véleményt !
[ Szerkesztve ]
-
tekoteko
tag
i6
G2 - S4
i5S - S5 - L930
G3
Z3
Z2Ez saját vélemény, és ezek a telók voltak is mind nálam. M8 nem volt, nem ismerem.
(#38172) Original01 : S4 ZOOM annyiért simán előfordulhat már. , de S4 vagy G2 is kifogható, esetleg Note2 ... hosszabb távra egy G2-t felhajtanék ha 50körül kellene vmi, ami jó és fotózni is jó..
[ Szerkesztve ]
ETC.... i6plus 128Gb, galaxy tab S 10.5 .
-
jacis
nagyúr
BlackBerry Passport
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
tekoteko
tag
-
kengyel
nagyúr
De Uram !
Ezek direkt linkesek voltak, de ezekben is vannak hibák
Itt is szerepe volt a napfénynek, és a fotózás rossz oldaláról nekem.kengyel
-
w333
félisten
válasz kengyel #38183 üzenetére
Ennyi különben a képfeltöltés.hu talán a legjobb !
(#38184) Flind
Majd ha lesz legalább kb. 5-10 sorrend majd összesítünk hogy itt a topikban melyik telefonok a jobbak kamerában (jó kis játék ez)
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz kengyel #38165 üzenetére
Ezek sokkal jobbak lettek mint a korábbiak. Az elsőnél talán meg annyit csináltam volna, hogy jobb oldalon a ház ne lógjon bele, így azt érted volna el, hogy a szem teljes mértékben a hátsó hegyekre koncentrál. Igy sem rossz, de az egyik szem csak oda néz, mert az a ház, nagyobb mint a többi és így előtérbe kerül kicsit.
Szerkesztési tipp hozzá:
Elllövés előtt a hegyre böktem volna, hogy oda fókuszáljon. Ilyenkor az elől levő füves rész kicsit életlen lett volna, bár a szélek most is azok, de ha a hegy éles lett volna nem lenne akkora probléma. Vagy a hegy vonalán kívűl mindent elmoshatnál.A vasútállomás a tökéletes fényviszonyok miatt nem is kívánna szerkesztést, jó sikerült. Én annyival csináltam volna másképp, hogy a telefont az előtted levő kerítésre tettem volna és úgy lőttem volna el a képet. Így jobban tidtat volna szemléltetni a távolságot, plusz még jobban elfelezte volna a képet, ill. stabilitást adott volna a gépnek.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
kengyel
nagyúr
válasz legiaap #38196 üzenetére
Nagyon köszönöm az építő kritikát, segítséget
Tisztában vagyok vele hogy, van még mit gyakorolnom. Lenne még mit beállítani a kamerán is, de nálam minden automatikusra van téve.
Még állítólag majd a Denim frissítés hoz áttörést a kamerában, amire kíváncsi leszek.
Addig is gyakorolok csak erre az időjárás sem alkalmas !kengyel
-
irgum
addikt
be szeretnék menni a kertbe, nyisd ki a kiskaput iPhone 6 Plus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest