Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
-
Aryon87
félisten
Egy osszegu vasarlas nem opcio. SES-ben van jo ajanlat szamomra, eleg csabito. De a jelenlegi helyzet nem engedi, plane egy 3 hetes Coronasgenya kieses utan...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Samsung Galaxy A72 pár kép: [link]
Honor 200 Pro
-
félisten
-
osonte
őstag
válasz Plazmacucci #100117 üzenetére
Ki van kapcsolva, direkt megnéztem mielőtt fotóztam.
Annyira rossz? A71-ről váltottam, ahhoz képest nekem jobbnak tűnnek a képek, de máshoz viszonyítva nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro
-
novinyul
veterán
válasz *RLaci* #100115 üzenetére
Van az is De most az alap kamerán volt a szerep. Amúgy szerintem egész korrekt képeket lehet készíteni, de videó felvételnél jön ki a zoom mikrofon előnye.
ShadowLac: annyi van hogy én a fókuszt kézzel igazítom, így lehet hogy kicsit sötétebb, de nem ég ki az ég pl.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
félisten
-
hacki87
senior tag
iphone 12 pro zoommal[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
-
psajti
aktív tag
Sziasztok! Ha most venne valaki telefont a T-nél akkor mit választana (az amúgy elég gyér) felhozatalból droidosok közül? Igazából nem kéne vennem most semmit, csak néha viszket az ember tenyere amikor lejár a hűségidő.
-
Aryon87
félisten
válasz osonte #100116 üzenetére
Kapcsold be a HDR-t, kiégeti a témákat nagyon, főleg a felhős égboltnál "zavaró".
Ezt leszámítva jó képek, engem meggyőzőtt, mikor nálam is volt pár napig.Psajti: jelenlegi lutri kínálatot elnézve dilemmáznék én is. Viszont. Helyedben megvárnám a snapdragonos S20FE-t. Idei év legjobb vétele árban is és tudásban is (igen, én írok ilyet ).
Helltak és Leslien tudna mesélni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
natë
nagyúr
-
csaba1203
addikt
Ez reális teljesen minden téren.
Mondom úgy, hogy az i7-em különb képeket készít, mint az S10+-om holott papíron ennek jobbnak kéne lennie...
Azt kéne fejbe lőni, aki ezt a Samu féle képalkotó szoftvert kitalálta vagy a szemével is baj van esetleg, mert ezek a színek a valóságtól igen messzire vannak sokszor. -
ShadowLac
addikt
válasz Quqesz #100139 üzenetére
BSG G CAM MEGY EXYNOSON A LEGUJJAB IS S21 PLUS PRÓBALTAM.
SAMSUNG RULER apk. Nem megy a selfi. Átállítottam a JPG t YUV rá úgy megy.!!!
Mondjuk nem tudom a minőség milyen. Nem nagyon van időm tesztelni.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
leslien
nagyúr
Sony Xperia 5II vs S20FE SD
Sony nak X1III app van fent...
[link]Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
félisten
-
csaba1203
addikt
válasz trebrona #100143 üzenetére
Értem én csak az átlag júzer nem azért vesz 300000-es technikát, hogy utána még szórakoznia kelljen a beállításokkal is...
Elővesz és lő a téma nem fog megvárni legtöbbször.
Na ebben is utol kéne érni az Apple-t.
Nem vagyok fan, mert mindkét rendszert használom napi szinten nagy elégedettséggel és amiket irkálok az személyes tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest