- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
velizare #30613 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lett volna ennek a tudásnak a birtokában igaz.
Köszönöm szépen a tippet, ez nagyon jól fog jönni a közeljövőben a további "remek" magyar fordításhoz.
#30611homerhamm:
Egyre inkább érzem, hogy ez a magyar fordítás egy translate itt-ott tovább csiszolva, még értelmetlenebb szavak egységévé -
C4mp3r
addikt
válasz
velizare #30470 üzenetére
legfokepp turelem kell hozza, meg szerencse, hogy ne total retardokkal rakjon ossze. en jellemzoen azt csinalom meg legeloszor meg rogton a valtas napjan, mert akkor tobb az ertelmes ember.
tegyel egy normalis tuningot a kocsira es minel tobb drivatart prbalj meg megelozni. a pontszam a lenyeg nem az hogy hanyadik vagy ugyhogy nem kell vert izzadni, hogy az elre kerulj.
mostani 3. probalkozasra lett meg, de ott olyan csapat volt, hogy az ai kb 100 pontot hozott.
en az eliminator meg playground games okorsegeket skippelem mindig, mert ugyan a vesztesnek is megadja mar a rewardot keptelen vagyok vegigszenvedni a jatekot. szamomra ez nem autoverseny
-
rdt89
addikt
válasz
velizare #11273 üzenetére
A Horizon 3 az egyik legstabilabb és leginkább bug mentes része az egész Forza sorozatnak, én szerintem nem is találtam benne hibát a 400 óra alatt, szóval nyugodtan megveheted, nem lesz vele semmi probléma, még megröccenések se. Persze Xbox One-n nyomtam a régi FAT-on.
-
parandroid
félisten
válasz
velizare #11273 üzenetére
Ha az ‘xoneon’ Xbox One (X)-et jelent, akkor semmi gond vele. Tudtommal nem is volt. Megjelenéskor méltatlanul hanyagoltam, aztán a Hot Wheels kiegészítőbe azért beletoltam némi időt, az FH4 kvázi ‘végigjátszása’ után visszatértem az alapjátékhoz, most már kb a végigjátszás fele meg is van. Egyszer sem fagyott, crashelt, bugolt.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest