Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibiajax

nagyúr

válasz Darko_addict #12948 üzenetére

én azt csodálom -szó szerint írom, nem ironikusan- bennetek mióta olvasom a topikot, hogy hogy a jó istenbe van egyáltalán ennyi energiátok és időtök ezekre a rengeteg versenyekre, kihívásokra, feladatokra a horizon4-ben... persze, oké h ez a lényege neki és ez az egyik legjobb bene, hogy folyamatosan frissülnek a feladatok, de hát akkor is.. ha az ember egész nap melózik és az este utolsó fázisában oda jut, hogy játsszon kicsit a játékkal, a freeride az autógyűjteményemmel éppen ki is tölti ezt az időt.. amikor ránézek a térképre és adogatja be épp az aktuálisan futó kismillió lehetőségeket, sírni tudnék sokszor.. :D
    annál már csak a rosszabb, amikor mutatja az új kihívásokat évszakváltáskor és meglátom, hogy az egyik autó kurva jó és h a kell nekem. megnézem mit kell tenni érte, aztán inkább leteszek róla..
    most is, megláttam a hoolligan driftes focus RS-t, hát az ugye must have, de az első versenyt már nem tudtam megcsinálni. nem megyek annyira szarul, de a kanyarokban olyan szinten húznak mindig el mellettem, hogy megnyerni nem tudom. vagy max vért izzadva, milliószor újrakezdve, és az még csak egy verseny..
    ami nagy örömöm, hogy van viszont aukció. úgyhogy nagyjából én már ejtek nagyívben mindenre, megveszem ott a kocsit aztán annyi. fog a franc tonnaszámra idegsejtet ölni ezért

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés