Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
Horizon 4.
offline játszom vele, ha valaki megmondja, hogyan tudom valahogy kikapcsolni ezeket a halál felesleges, akadályozó, semmirekellő offline botokat, annak minimum egy sört vagyok hajlandó fizetni. -
Tibiajax
nagyúr
válasz IntelKiller7 #10419 üzenetére
jól sejtem, csak azt tudom csinálni max, hogy előfizetek gold-ra, online-játszom és akkor csak a szellem online játékosok lesznek, az offline retkek helyett?..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz IntelKiller7 #10422 üzenetére
most, hogy voltak ez a free multi-napok, tudtam online játszani, láttam a valódi játékosokat, akik ugye szellemmé változnak ha a közeledbe érnek. de rajtuk kívül csak civilekre emlékszem..
nagyon nem érdekel a gold sem, a game pass sem, a gta és a forza4 tökéletesen kielégíti a konzol-igényünket, nem kívánok még külön tejelni az ms-nak
visszasírom a jó kis test drive unlimitedet pc-n, ahol nagyon jól bele lehetett nyúlni a játékba, civileket is ki lehetett kapcsolni, miénk volt az üres sztráda..#10423 DaveHutt ez legalább akkor bíztató. átgondolom, mert ezeket a nyavalyásokat már nagyon nehezen viselem. ppont mindig akkor érkeznek szemből, amikor begyorsítasz, pont mindig akkor rakja be őket az ai, amikor driftelni kezdesz, de akkor jönnek csőstül, hogy nem tudj driftelni mégsem a körforgalomban..sokszor nemhogy a másik sávban, hanem középen jönnek, nem tudod kikerülni őket, sokszor meg csak úgy random hátulról beléd esnek..
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz ProgenXL #10429 üzenetére
hát istenem, az egészséges versenyszellem..
nekem egyébként legfőképp ami nem tetszik ebben a horizon4-ben, azok az online játékosok megjelenése. értem ezalatt, hogy míg a nyomorék ai botok teljesen jól néznek ki, stabilak és élethűen mozognak körülettem (csak ugye buzik, sajnos), addig ha online-ná válok és megjelenik a többi igazi játékos, tiszta gáz a kinézetük, meg az egész úgy ahogy van. ide oda pattognak, néha szellemek, néha nem, laggolnak, katasztófa - nekem.. a tdu-ba emlékszem, szuper jól megjelentek a többiek [link] oké, hogy ha valaki néha laggolt akkor villant kettőt, vagy el-el tűnt, de nem volt jellemző, gyönyörű szépen, pont mint itt a botok, autókáztunk egymással
én valahol -mielőtt megvettem a konzolt ezzel a játékkal- valami ilyesmiben reménykedtem.. de keserű csalódás eddig, ez a része. nem értem, hogy 2019-ben - amikor már annyi minden csoda dolgot meg tudnak oldani, meg egyáltalában olyan szépen meg van csinálva ez a játék - miért nem lehet azt a kódot úgy megírni, hogy egy viszonylag jó nettel rendelkező playert (ma már mindenkinek van 'viszonylag jó' netje) úgy bepufferoljon, villámgyorsan, hogy szépen nézzen ki és használható legyen mellettem az online világban. hát ez lenne a lényege...
nekem ez eddig borzalom, és ezért sem akartam fizetni ezért a gold-ra
..viszont a botok meg már az idegbe kergetnek[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz ProgenXL #10431 üzenetére
tudnál nekem felvenni majd egy rövidke videót az online autókázásból? akár telóval is.. megköszönném. kiváncsi vagyok, hogy néz ez kis másnál, lehet nálam van valami gáz?.. sima s boxom van, digi 1000-es netem, cat6 kábelen jön természetesen a boxba egy switchen keresztül.. mi más lehet a gyenge pont. a sebességem biztos jó, múltkor dobtam épp egy képet be a konzol topikjába..
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz ProgenXL #10434 üzenetére
na, köszi szépen, ez egész jól néz ki, jah. nekem még nem volt ilyen élményem, de az is lehet, csak olyanokat fogtam ki. de ezek szerint akkor csak képes a játék erre
közben meg jól meg is nevettettél, többiek már néznek itt min röhögtem fel hangosan. itt a nagy bepörgés, csinálja mindenki ha kell ha nem, aztán..a sok szuper verda közé egyszercsak megérkezik a kis háromkerekű májszter is
szuper -
Tibiajax
nagyúr
válasz Darko_addict #10491 üzenetére
1,2 másodperc alatt van százon... értem.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Chalez #12917 üzenetére
parancsolj elég lesz?..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Darko_addict #12948 üzenetére
én azt csodálom -szó szerint írom, nem ironikusan- bennetek mióta olvasom a topikot, hogy hogy a jó istenbe van egyáltalán ennyi energiátok és időtök ezekre a rengeteg versenyekre, kihívásokra, feladatokra a horizon4-ben... persze, oké h ez a lényege neki és ez az egyik legjobb bene, hogy folyamatosan frissülnek a feladatok, de hát akkor is.. ha az ember egész nap melózik és az este utolsó fázisában oda jut, hogy játsszon kicsit a játékkal, a freeride az autógyűjteményemmel éppen ki is tölti ezt az időt.. amikor ránézek a térképre és adogatja be épp az aktuálisan futó kismillió lehetőségeket, sírni tudnék sokszor..
annál már csak a rosszabb, amikor mutatja az új kihívásokat évszakváltáskor és meglátom, hogy az egyik autó kurva jó és h a kell nekem. megnézem mit kell tenni érte, aztán inkább leteszek róla..
most is, megláttam a hoolligan driftes focus RS-t, hát az ugye must have, de az első versenyt már nem tudtam megcsinálni. nem megyek annyira szarul, de a kanyarokban olyan szinten húznak mindig el mellettem, hogy megnyerni nem tudom. vagy max vért izzadva, milliószor újrakezdve, és az még csak egy verseny..
ami nagy örömöm, hogy van viszont aukció. úgyhogy nagyjából én már ejtek nagyívben mindenre, megveszem ott a kocsit aztán annyi. fog a franc tonnaszámra idegsejtet ölni ezért[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok, ez jó ár? lehet, kéne rendelni többet is belőle..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Nyethuszar #13057 üzenetére
viszont van "szép kocsi!" meg "ok"
most ez nem elég??....xd
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Nyethuszar #13065 üzenetére
igen, a táncolás, bajusz, meg buzeráns cipők (de egyáltalában az egész ruha-történet) szánalmas.. sajnálom, h ezt erőltetik a játékban ahelyett, hogy inkább a valóban közösségi dolgokat fejlesztenék - pl a chat-et akár.. vagy a térképet bővítenék inkább. nyitnák meg az utakat északra, meg nyugatra... van ott még terület
szemetek -
Tibiajax
nagyúr
válasz Nyethuszar #13067 üzenetére
én el tudtam adni sztem autót, ha nyertem.. legalábbis emlékszek olyanra h kaptam valami ratyit aztán már ment is aukcióra
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Cingáriusz #13165 üzenetére
hú, de szép az a harmadik kép... ennyien voltatok?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Cingáriusz #13213 üzenetére
nálam is ez ment egész nap tegnap, igen
életemben először adtam be pont a derekam a free ride közben és megkerestem én is ezt a horizon live hülye léghajót, elindultam a többi barommal, erre egyszer csak eltűnt mindenki és jött a szokásos játékmenet-keresés.. na ekkor hagyta el a számat a már jó bejáratott takarodj te a k anyádba-mondatom, amit oly sokszor használtam már a kihívások alatt is.. inkább freerideolok, nyugisan.. engem ezek a faszságok már nem érdekelnek. ha nagyon kell egy kocsi, megveszem aukcióban
most épp ott figyel az egyik fórumtárunk hőn áhított ferrari 599XX evo-ja nyereményként. elkezdtem ezeket a nyomorult versenyeket,végigszenvedtemmegcsináltam nagyjából egy óra alatt mindet majdnem, elérkeztem az utolsóhoz, hát az meg -ha jól láttam- online játékosokkal kell megnyerni, vagy kooperálni...
na hát ezt neeem[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Cingáriusz #13221 üzenetére
+CJ4567
az én garázsomban jelenleg 35 autó áll.
asszem, kb. én ezzel is úgy vagyok, mint minden mással az életben -már ahol megtehetem-, a minőség a mennyiség előtt
kövezzetek meg, vessetek a nép elé, de én így 40en éppen túl egész másképp játszom már ezt a gamét, mint ahogy a 99%, vagy ahogy ti.. amíg kontrollerrel nyomtam, persze nagy fílingje vagy rációja nem volt a szabad barangolásnak, az autók igazibb élvezetének, a kanyarodás nem az igazi, a pisztoly ravaszát meg húzogatni gáz/fék-nek... #legyintés de addig nézegettem ennek a gyereknek a videóit hogy rádöbbentem, nekem is ez kell. nem a versenyek, a kihívások, vagy bármi, ami ezzel a hülye fesztivállal kapcsolatos , csak az autók időkorlátlan vezetgetése, megismerése.. engem ez kikapcsol maximálisan, imádok vezetni egyébként is. beruháztam a megfelelő cuccba hozzá, na ezzel megkaptam azt amire igazán vágytam
persze nyilván, élőben még faszább lenne vezetgetni az srt hellcat-emet, de hát sajnos....[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Cingáriusz #13225 üzenetére
ezzel se volt elsőre jó, továbbmegyek, konkrétan borzalom volt.. össze vissza forgott a kormány, cibálta a forcefeedback, a kocsi feszt pörgött, kipördült és lehetetlen volt egyenesbe hozni
hál istennek van lehetőség szépen a hangolásra, finomhangolásra na mondom, csináljuk meg. kellett neki egy-két nap, mire szépen beállt, most már így viszont isteni. nagyjából olyanra hangoltam, mint az igazi autóm kormánya, azt szerettem volna, ha úgy viselkedik. persze, így nem lehet olyan szinten driftelgetni persze vele, mint mondjuk ez az állat gyerek, de nekem így szuper...ETOM öö nem tudom.. azt se tudom, hogy adod át nekem felvegyük egymást barátnak, vagy mi a legkönnyebb menete?
köszi![ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #13238 üzenetére
a másikat adja nekem...
gondolom legalábbis -
Tibiajax
nagyúr
válasz Cingáriusz #13236 üzenetére
én ilyen beállítással vagyok [link] [link]
de mindenkinek máshogy jó, ez is csak egy példamás.
az esti akciónk ETOM-kollégával sajnos csúfos kudarcba fulladt. az egy dolog, hogy nem álltam a menüben pontosan a licitálok gombon, hanem csak a háznál/ban voltam, de hogy gyak. esélyem nem volt, hogy átvegyem az autóját, amit nekem szánt nagylelkűen ajcsiba, egészen döbbentes.. elmondása szerint kb - olyan nagyon pontosan századmp-re nem tudja-, de 3- max 4mp lehetett és már el is vitték a ford caprimat. hihetetlen. rohadt hiénák xd
elkeseredettségemben egész este az aukcióházban koslattam, komolyan, lassan már rabja leszek.. az új rtr mustangok a nagy sláger most, jó is lenne egy, de nem fogom kiadni a 2-3millát érte, nem ér annyit.. lecsúsztam vagy négyről, amit 1misi alatt nyertek végül meg, ott se volt sok esélyem. szerintem ezen a témán most tömegek lógnak. de különben meg a másik rtr-es mustang, a régebbi -talán 88as-, az sokkal jobban tetszik. de az meg 5millio alsó hangon és sokkal ritkább..mindegy, legvégül aztán csak nem jöttem ki üres kézzel, megszereztem ezt a szépséget
sokáig azt hittem, nincs benne a játékban, szalonban ugye hűlt helye, de hát ő nélküle nem garázs a garázs..
gyorsan sárgára festés, visszafogottabb de azért határozott tunncsi és mehetett a krúz.
nem is feküdtem le, csak valami éjjel háromkor.. : D[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
az ultimate megéri az árát?
nem csinálunk egy versenyt, hogy egy nap, hányszor lehet feltenni a kérdést? az nyer, aki minden órában egyszer min. felteszi. nyereménye lehetne mondjuk egy horizon4 deluxe-verzió -
Tibiajax
nagyúr
válasz Cingáriusz #13311 üzenetére
na majd ha lesz gyerkőcöd, este a nyakadon, nem fogsz így pörgetni, orrba szájba....
xdd -
Tibiajax
nagyúr
az egy dolog, h tiszta függője lettem a horizon4-nek mióta megvan a cockpit-szettem, egész este meg főleg éjjel benne ücsörgök és kockulok.. de az elmúlt két éjjel lassan már átmentem inkább adok-veszek-be, autóvezetés helyett, tisztára rákattantam az aukcióházra
amik nagyon megy most, a két rtr-es mustang. hibátlan kis bizniszek. meg kell venni, minél olcsóbban -nem egyszerű de nem is lehetetlen- átfesteni és már passzolni is el. viszik, mint a cukrot a majálisban
2misi alatt minél jobban kell megvenni..3misiért simán megy elfele, rövid időn belül. legrosszabb esetben is 1misi tiszta haszon, de több is jöhet, ha ügyesen kupeckedsz. az éjjel összekalapáltam végül három darabot, el is adtam őket, végül 4.5misi tiszta haszonnal tértem ágyba éjjel 3kor, ja és úgy, h közben magamévá tettem egy urus concept-et, meg egy gyönyörűséges mattfekete tunncsis ferrka GTO-t, szintén aprópénzért[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Cingáriusz #13358 üzenetére
hát igen.. gondoltam erre én is később, fszom, életbe kéne ugyanezt, ugyanígy csinálni. adomveszem a jó kis mustangokat úgy, h ki sem kelek a székemből. ...közben le-le pottyan egy két jobb verda a saját garázsba is.. : )) csak úgy az íze kedvéért
mmm, jóóféle a kis shelby
mondjuk ilyen első légterelővel se mennék szerintem végig az astoria - blaha lujza tér vonalon... -
Tibiajax
nagyúr
válasz Ventur@ #13367 üzenetére
köszi a linket, én el is felejtetem már, hová kerülnek a képek..
egy-két saját kedvencviszont, nekem egy ideje szar a fotófunkció. belépek és egy túlszaturált borzalom kép fogad. és ez az egyéni profil.. ha állítok felül más profilra, csak még rosszabb lesz
másnál is van ilyen gond? -
Tibiajax
nagyúr
válasz Skeleton01 #13383 üzenetére
itt tényleg lehetett tankolni, vagy csak díszlet volt?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #13415 üzenetére
öö... maradjunk annyiban, hogy még nem tartok ott
: DD -
Tibiajax
nagyúr
nem tudtok valami módot ara, hogy megnézzem weben keresztül, hol tart a forza4-es egyik aukcóm?..
xbox-os profilomban találhatok valami infót? -
Tibiajax
nagyúr
válasz CJ4567 #13451 üzenetére
szeretem olvasni a hsz-eidet, érződik h nem ma kezdted a játékot és tanulhat az ember.
pár kérdés: mi az a Bone Shaker? mi az a a ranked? mi az a Hula Girl? mi az a nerfel? mi az a BS? mi az az OP? mi az a TZ2?---- más
az éjjel álmodtam és léptem egy nagyot, beruháztam egy két millkós házba! összekapargattam a lóvét rá aukciókból és erre kellett költeni most. az ok prózai, adja a gyorsutazások lehetőségét bárhová, az meg ugye jó. na most, megvettem, gyorsan megyek a térképre hogy kiélvezkedjem magam a teleportálásokban, erre látom, hogy csak a fizetős lehetőséget adja meg bárhová.. nem csak úgy.. hogy a jó isten áldja meg ezt a pénzorientált játékot
mindegy, kaptam pár szuper pörgetést is - pörgetni imádok, természetes animációval együtt-, nyertem is a öt rózsaszín kalap, harisnya és duda mellett egy kis pénzt is meg egy szép porsche turbo-t, egy szavam sem lehet. az este igen bőkezű volt az algoritmus
aukcióra rátérve, érdekes, hogyan változik napról napra kereslet. a múlt hét a mustang #25 rtr-ekről szólt, orrbaszájba pörgött a biznisz, az aukciósház tele volt velük, vették mint a cukrot 2-3millkókért. most már alig alig akad belőlük, kb 10percentként 1db
rá pár nappal, egészen a hét végéig az amg E63 merci ment kegyetlenül, tegnap este már azért jóval kevesebb volt és a kezdeti 2-3millkós vételárak lesüllyedtek 1millkóra.. jópofa látni a tendenciát
aztán lehet, h talán lassan el kéne kezdenem tőzsdei indexeket is nézegetni, ha már ennyire megy a forza-index
xd -
Tibiajax
nagyúr
válasz Kisgépkezelő #13453 üzenetére
köszi szépen, ezek jó infók. az éjjel rámegyek asszem a táblazúzásra
-
Tibiajax
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #13459 üzenetére
a templom meg a ház tetején?.. h kapják be. nemrég írta valaki, hogy állítólag drónnal is le lehet ütni őket.. persze. semmi nem történik, simán átrepül rajtuk
marad gondolom az ugratás, valami őrült autóval -
Tibiajax
nagyúr
válasz Cingáriusz #13461 üzenetére
valamelyik nap a fortune island-en meresztettem a seggem, ott is befigyel egy tábla, a legmagasabb szikla-csoport egyik sziklaormán. addig nem nyugodtam, míg valahogy úgy nem ugrattam le a fölötte lévő sziklaszirtről, míg pont abba az irányba és olyan erővel repültem bele, majd zuhantam le utána, hogy a táblát is lezúztam. nem mondom, hogy túl életszerű volt a szituáció, meg hogy ezt majd megjátszom az életben is monjuk a jövő héten , de mókának nem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest