- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
Sefneni #6886 üzenetére
Mondjuk mindezek ellenére még ebben a formájában sem "unom" az STW-t...sőt, már inkább ezt játszom mint a BR-t.....pedig előtte fordítva volt.
Így, hogy jönnek STW-ben is mellékküldetések és megjelennek az újabb "világok" a földgömbön, szerintem nem feltétlenül unalmas még így "mellőzve" sem. A tegnap érkezett pálmafás, kalózos "új" térkép is igencsak jól sikerült.
Vbucks farmolás miatt szereztem be még tavaly ősszel a játékot és akkor még nem értettem pontosan a játék lényegét.
Idén tavasztól fordultam "komolyabban" STW-felé.....tavasz óta napi 2-3 órát azért beleteszek, de így is bőven van még mit fejleszteni és csinálni.
Sok segítséget és fegyvert/csapdát kaptam/kapok innen a fórumról a társaktól, amik segítették az előrejutást.
Egyedül játszva (vagy random emberekkel) is lehet vele haladni....de kb állandó csapattal élvezetesebb és jobb a játék.
Összetettebb gondolkozás, előrelátás és taktika is kell hozzá.
4 playeres küldetéseknél se feltétlenül jó ha pl mindenki 1 féle karakterrel játszik. akkor ütőképesebb a csapat ha van benne minden típusú karakter és mindenki teszi a "saját dolgát"...stb. A fegyverek és csapdák fejlesztése és belső tulajdonságaik "perkelése" miatt rengeteg féle variáció lehet és ez miatt sosem lesz 2 egyforma játékos és profil...de pont ez a jó benne, hogy mindenki "más dologban erős"....nem sablonos. Mindenki megtalálhatja ami neki jobban kézreáll.
Ezt csak azoknak írtam le akiknek még nincs meg az STW.... XDKonzolokon a futási sebességi az döcögős, de remélem a következő generációs konzolok már stabilabb ( remélem fix 60 fps ) sebességgel lesznek képesek futtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest