Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #20159 üzenetére
Ezt így én sem értem meg.
De pl ami múltkor téma volt, a "Neo versa" bundle,...
....ez megvehető volt controllerrel vagy ps4 slim/pro konzollal együtt csomagban vagy akár külön is csak a bundle pár ezer Ft-ért....most viszont már nem kapható hivatalosan, így még feketepiacról innen onnan beszerzett kódként megvéve sem váltható be. Viszont az olyan accountok amiken megvan, azok értelemszerűen egyre többet fognak érni.
ilyen pack van még pár:
Royale bomber bundle
Deep freeze bundle
Dark vertex bundle
Rogue spider knight bundle
Eon bundle
stb
stb
De ezeknél a packoknál jóval többet érnek az OG skinek és OG emote-ok vagy az egyéb módon csatolható és beszerezhető extra cuccok.
(Galaxy, Ikonik, Honor Guard, Double Helix....stb)Nem ritka, hogy külföldön akár 3,5 - 4 millió Ft-nak megfelelő dollárért kelnek el ritka cuccokat birtokló accountok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest