Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
őstag
-
Årpi
őstag
144hz-es LG-vel tolom, elég stabil az FPS-em pub körülmények között bármilyen esetben szerencsére, azért a 8 fizikai mag sokat segít a dolgon, meghálálja a Fortnite. Egy jó 60 fős kompetitív endgame-ben már azért biztos megcsuklana
Beállítások a következőek (DX12 api - újratelepítés stb. utáni első pár meccs röcögős a shader cache miatt, utána nálam perfect): iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
csucsotke
aktív tag
Ha walaki megveszi a Save the world-t 16 ejróért, akkor az már össze tud benne lövöldözni ha kicsit aktívabb, 950 vbuckot a battle passra, jól gondolom? Mert akkor ez sem rossz ötlet, (bár belőlem ki nem húztak volna annyit elsőre a battle passra valón is rágódtam egy darabig mire kikönnyeztem, pedig az egyszámjegyű ).
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz 30z.Samu #9655 üzenetére
Elvileg a játék folyamán 1000 játékpénzt össze lehet szedni az "új" verzióval is.
Itt írja, hogy napi küldetésekkel és "normál" küldetésekkel kapsz 1000 V-Bucks játékzsetont és 1000 aktuális event ticket-et, amiből vehetsz 2 db event lámát.
Amúgy a random V-Bucks-os pályákra sem kapják meg?[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz elder troll #9656 üzenetére
A napi "kis" vbucksos pályákra is csak ticketet kapnak.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz elder troll #9656 üzenetére
Igen, össze lehet szedni 1000 vbucksot.
A napi küldetéseket kell megcsinálni.Fejből mondom, kb 8-9 nap alatt megvan.Nekem ma este lesz meg. -
GEIL
addikt
válasz ProEvoFan #9659 üzenetére
Igen...az "STW csomag" vásárláskor lesz benne 1x 1.000 vbucks ami "napi challenge"-ek teljesitése után lesz feloldható.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
köszi a választ !
Így már értem a magas fps-t....végülis látótávolság és textúrák vannak maxra húzva...de árnyékok fullra kikapcsolva...de legalább van egy kis medium effekt.
Végülis így látni mindent jól a pályán, csak engem zavar az árnyékok hiánya...a látványhoz és "tér-érzethez" nekem fontos hogy ott legyen minden.
Nem arénázok és nem játszok "competitive" szinten a játékkal.....Az epic launcherben letöltötted a "high resolution texture packot is?
(Na úgy tényleg még a levelek erezetét is látod vagy a fegyveren az érdes felületet....stb stb.)
Próbáltam minden beállítást, de ha nincs letöltve ez a pack, akkor hiába is tesszük "EPIC"-re a textúrákat....kb semmi változás nincsen a mediumhoz képest....------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Fecogame
veterán
Aki esetleg gondolkozik proci cserén...
Eddig egy Ryzen 1200-as procival (4 mag, 4 szál), RX480 8GB és 16GB RAM társaságában játszottam. 70-80 között volt az FPS szám, és az első kör mindig nagyon akadt. CPU kihasználtság végig 100% volt a játék alatt.
Kicseréltem a procit egy Ryzen 1600X-re (6 mag, 12 szál), így betonstabil 120FPS-em van, a CPU terhelés 30-40% közötti, és már nincs semmiféle akadás az első körben sem
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
GEIL
addikt
válasz Fecogame #9662 üzenetére
Grat az új procihoz....azért a 6 mag 12 szál az már emberes.
-
Exelsior
senior tag
válasz Fecogame #9662 üzenetére
Nekem 3600-al 20-40% között ugrál. Vga meg 100 körül. terhelhetné jobban hogy több legyen az fps. Bottleneck nincs szóval nem a gép hibája.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy fold 4 12/256gb/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 2X16GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,keychron k8,ROG Pugio II/Logitech G935
-
GEIL
addikt
válasz Exelsior #9664 üzenetére
Milyen beállításokon játszol ?
Látványra vagy fps-re gyúrsz inkább ?
(mondjuk ha nem az Arena és a pontok/versenyek a lényeg, akkor majdnem mindegy hogy 144 vagy 240 az fps....)
Nálam VGA 100%-on teker..proci meg 62-68 % XD....
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
EPic minden kivéve a árnyék. DLSS pedig performance. Igy FPS 140 -200 között. Egyikre sem gyúrok csak gyűlölöm hogyha csúnya a játék. DX 12
Samsung Galaxy fold 4 12/256gb/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 2X16GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,keychron k8,ROG Pugio II/Logitech G935
-
GEIL
addikt
válasz Exelsior #9666 üzenetére
Árnyékok az teljesen OFF vagy csak lejjebb vetted az EPIC-ről ?
Milyen felbontásban játszod ? ( DLSS az tényleg csak 4k-ban megy ?)------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Exelsior
senior tag
OFF. 1440P-ben. Nem csak 4kban. Nem felbontáshoz kötött. RTX kártya kell hozzá csak.
-
GEIL
addikt
válasz Exelsior #9668 üzenetére
Epic-re állítva az árnyékokat, na az rengeteg erőforrást zabál...de cserébe nagyon szép a játék...az utolsó kis fának is dinamikusan mozog és vetül az árnyéka a nap/hold vagy más fényforrástól függően...ahogy kell...az építményeknél szintén....de kb felezheted az fps-t ha használod...sőt..van ahol harmadol.
Mondjuk én többnyire STW-zek, de ott nagyon kell a fullos látvány.Igen, tudom hogy RTX kártya kell hozzá......néztem RTX2060-as tesztet...TheVR-os srácok tesztelték és ott mondták hogy a Dlss még csak 4k-ban elérhető "fícsör".
De ha azt mondod hogy akár FullHD-ben is benyomhatom majd, na akkor tényleg pöpec lesz... RTX 3060 van tervben, ha kb helyreállnak az árak.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
Szia,
Persze. Nincs hozzá kötve. Eleinte lehet volt de a 2.0 már nem.
-
30z.Samu
félisten
Még lógok egy véleménnyel, hogy milyen a Fortnite Series X-en, hát..röviden brutál jó! Nagyon látszik, hogy mikor van "csak" felskálázva egy kép az adott felbontásra és mikor látod ténylegesen azt a felbontást vagy legalábbis ahhoz közelit. Gondoltam, hogy szúrok be képet, de csak egy butítottat tudnék, azon meg annyira nem jön át. Szóval el kell hinnetek Nekem, hogy tényleg nagyon szép.
Sic Parvis Magna
-
Vertigo18
addikt
Arról van valami info, hogy mennyire általános az, ami májusban volt, miszerint a Crewhoz adták a STW-öt? Egyből lecsapnék egy ilyen ajánlatra már...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
ProEvoFan
nagyúr
Ma többször próbáltam Save the Worldöt játszani, de sajnos nem talált játékosokat. Mióta lvl25 power vagyok, ez a jelenség azóta áll fent. Plankerton story háromnegyedénél mintha kihaltabb lenne a játék....talán sokan eddig bírják a kihívást/strapát.
[ Szerkesztve ]
-
libus
őstag
válasz ProEvoFan #9675 üzenetére
Vagy inkább sok játékos már előbbre jár benne, vagy még az előtted lévő pályákon tart...
Kitartás!
Ilyenkor nyomj Venture-t, mert azzal/ott is tudod teljesíteni a küldetésed.
Legalábbis elég sokat ott is meg tudsz csinálni, és így egyszerre mindkettőt viszed!
Meg Venture-ba jobban találsz játékost is!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
30z.Samu
félisten
Most toltunk egy duo-t secret-el először X-en. Durva, hogy meddig el lehet látni a játékban, konkétan az egész mapot belátni tisztán a levegőben.
Sic Parvis Magna
-
Vertigo18
addikt
Most komolyan bent van 6 db. LMBTQ-s cuccos az Item shopban ingyen?
-
csucsotke
aktív tag
Megörültem hogy ingyen cucc, namondom behúzok valamit , de nézem jobbról, balról, mindehonnan szivárvány, képtelen voltam elkölteni a 0 eurót...talán ha tollboát tettek volna bele, vagy csilláron hintázást.
-
őstag
válasz Vertigo18 #9679 üzenetére
Még van pár órád hogy behúzzad ha kell.A nagy cégek most kicsit megmutatják hogy nem csak a full-gay júniusban gondolnak a meleg játékosokra hanem júliusban is , néhanéha közbe-közbe. Azt is el tudom képzelni hogy visszatérő pack lesz a store-ban, nem csak most egyszer dobják be. Amire viszont kíváncsi lennék hogy a másságot elutasító országokban is benn van-é ez a csomag , mint pl Qatar, Saudi , stb , vagy csak az elfogadóbb helyeken.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz DrTechnoid #9682 üzenetére
Nálunk benne van, szóval már egy elutasító helyen igen.
-
Årpi
őstag
válasz DrTechnoid #9682 üzenetére
7 nap, azt írják 27-éig lesznek a Shopban, nem fognak eltűnni resetkor. A wrap szerintem nem rossz, az emote is kellemes ingyé'. Imádom, hogy páran hogy megijednek pár szivárványos cucctól, meg a játék letörlését emlegetik
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Exelsior
senior tag
Pont ezt akartam írni hogy ez a fajta gyűlölködés egy színkombináció miatt már szerintem sok.Én szimpla szivárványt látok nem egyből a melegekre asszociálok. Szép és kész. Van és kész. Persze tudom hogy hogy mi van csak már kicsit túl van tolva persze nem itt csak amiket olvastam itt ott már fogtam a fejem.
-
30z.Samu
félisten
-
csucsotke
aktív tag
-
30z.Samu
félisten
-
draco31
veterán
válasz csucsotke #9691 üzenetére
Azt nem tudom mennyire működnek jól, azt tudom, hogy Xbox-hoz van direkt hozzá gyártott egér-bill páros, a jobb működés miatt.
Illetve még amikor bejöttek ezek a támogatások, akkor olvastam, hogy így lesz megoldva, mert alapjáraton az egér-bill jobb és gyorsabb mint a kontroller ehhez a játékhoz.
Aztán volt valami olyan egy ideig, hogy elindítottad kontrollerrel a kört, és amikor már a kezdő szigeten voltál, akkor bedugni a két cuccot, és sima győzelem. De azt hiszem ezt letiltották utána.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Monoton
tag
válasz csucsotke #9691 üzenetére
Én billentyűzet + egér párossal játszok BR-t, ott tökéletesen működik. PVE-ben viszont controllerrel, mivel ott az egér érzékenységét egész máshogy állítja be.
Egyébként mi általában triozni szoktunk, ketten bill+egér kombinációval a harmadik tag pedig controllerrel. Azt vettem észre, hogy ha van egy controlleres a csapatban, akkor viszonylag könnyebb lobbyba dob be a játék. -
draco31
veterán
válasz Monoton #9694 üzenetére
Valószínű a kontrollert veszi figyelembe. Azzal nem építesz 10mp alatt felhőkarcolókat
Én Switch-en imádom a játékot. Bár szerintem egy körben 10 elő játékos ha van, a többi meg bot, de legalább van sikerélményemASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
csucsotke
aktív tag
válasz Monoton #9696 üzenetére
Mostanában próbálkozok a lövöldözés közbeni nagy pánikban dobni egy két lépcsőt, de jók a tapasztalataim, mert attól kicsit meghökkennek, gondolom megijednek hogy valami építész vagyok, jobb eséllyel élem túl az összecsapást. Ha nem rakok valami marhaságot, attól vérszemet kapnak, és magabiztosabban támadnak.
-
30z.Samu
félisten
válasz csucsotke #9697 üzenetére
Én azt szoktam csinálni, hogy ahogy futok feléjük, dobok magam elé egy lépcsőt, ha ellövik, akkor még egyet és így közelítek hozzájuk. Aztán ha közel vagyok, akkor van hogy bepánikolnak. Akkor van gond, ha egy építész van előttem, mert az leépít, mint a 3,14csa. Pedig tornyozni tudok, de sose jut akkor eszembe.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Vertigo18
addikt
Most akkor meg lehet valahogy szerezni Bugha skin packot, vagy sem? Mármint a kp-n kívül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest