Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Tegnap megpróbáltam megcsinálni a Jordan Trickshotokat. Hát ez nettó szopás.
-
NorDezs
senior tag
Biztos vagyok benne, hogy járni fog az új BP-is, abban nem voltam biztos, hogy megint visszaadják az előző BP árát, mivel ezt az opciót már ellőttem a Ch5-Ch6 váltásnál. Ott is hó elején előfizettem a crew-ra, és visszaadták az aktuális BP árát, chapter váltásnál pedig autómatikusan kapatam az új BP-t, de ahogy írtad, pár nap és kiderül... Legrosszabb esetben a visszakapott bucksból megveszem az újat
-
paatrick
őstag
Na akkor még egy kérdés. Ha megvettem volna a Save the world játékmódot 3500 Ft-ért az folyamatosan ad vbucks-ot? Ha igen mennyit?
Vagy emberek komolyan úgy veszik ezeket a skineket meg emote-okat mintha ingyen lenne? Átszámolva meg baromi drága
Egy 1500-as skin több mint 3000 Ft egy emote is 500, az is több mint 1000 Ft.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Vertigo18
addikt
válasz NorDezs #10803 üzenetére
Tehát megvan a Season 8 Bp-je. Szerinted, ha MOST megvesszük a Crew-t, akkor megkapjuk a (csak V-buckra vonatkozik a kérdésem) 950 V-buckot, amit befektettünk a season 8-ba, kapunk 1000 V-buckot, ami jár, plusz amint elindult a Chapter 3, megkapjuk a BP-t MEGINT (ergo 950 V-buck spórolás ott is)?
Én a végében nem lennék biztos...Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
NorDezs
senior tag
válasz Vertigo18 #10806 üzenetére
Igen, elméletileg így van.
Ahogy írtam is, ezt eljátszottam a Ch5-6 váltásnál. Aktív BP-re megvettem a crew-t. Visszakaptam 950vbucksot, megkaptam a havi 1000-et, az aktuális, plusz következő hónap skinjét, és az új BP-t. Szóval ez a része tuti ment. Az én dilemám az volt, hogy vajon ezt el lehet-e ismét játszani, mivel a *-os részben írja, hogy a BP visszatérítés "one time offer", viszont ahogy írtam is fentebb most ismételten visszakaptam a befektetett bucksot a BP-re.
Így néz ki, most a crew menüm:Itt látszik, hogy írja a "Next season's battle pass"-t, hogy a decemberi crew-t már megkaptam, illetve Jan 1-el megkapom a következőt is. Továbba Január 3-án, ha még aktív az előfizetés akkor ismét 1000vbucks, de ezt értelem szerűen le fogom mondani
Hogy miért éri meg epicnek 3589Ft-ér ez, azt nem tudom, de nekünk jó... Ennyiért 2BP-t kapsz, 1000VBucksot, és 2 havi skint.
-
Vertigo18
addikt
Nos, megkaptam a cuccokat, az 1000 V-buckot, kiírta, hogy megkaptam az aktuális Battle Pass-t (ki is írta, hogy Chapter 2 Season 8), ami ugye már megvolt, de emiatt NEM (!!!) kaptam vissza 950 V-bucksot!
Tehát a lényeg, hogy hiába vettem meg a már aktív Bp-re a Crew-t, NEM kaptam vissza a 950-et ezért, hanem majd csak 2 nap múlva kapom meg az új Bp-t...
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
S e t h
nagyúr
Két hete nem volt elindítva a játék.
Hány óra felé kéne belépni az eventhez? Köszi!This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Vertigo18
addikt
válasz 30z.Samu #10818 üzenetére
Pont az ilyen "szerintem"-ek miatt próbáltam ki, hogy ne írjak hülyeségeket...
Egyébként nem túl életszerű a véleményem szerint, hogy valakinek itt, a topiklakók közül még ne lenne meg a Bp. utolsó napjaiban az aktuális Battle pass...
És akkor is csak "szerinted" kapja vissza...
Az biztos, amit írtam, mert az kipróbált. NEM jár 2 Bp.!Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Arcképgyáros
-
Spec
őstag
No, megkérdeztem nektek az Epic supportot erről a Fortnite Crew, Battle Pass kérdésről. Íme a válaszuk:
"If you subscribe to Fortnite Crew now, you will certainly get next seasons Battle Pass, so you don't have to wait for the season to start. As for the 950 V-Bucks, you only get those back, if you purchased the Battle Pass separately for 950 V-Bucks. So, if you purchased the Chapter 2 Season 8 Battle Pass for 950 V-Bucks, and you now subscribe to Fortnite Crew you'll get 950 V-Bucks back."
Vagyis aki most veszi meg a Fortnite Crew-t az mégiscsak megkapja a következő Battle Passt. Nem kell megvárni a season startot. Ha megvetted a mostanit külön, tehát nem Fortnite Crew-val unlockoltad, akkor azután is visszakapod a 950 v-bucksot. Ne kérdezzétek mi ebben a logika, de tuti jó biznisz így, és ez egy hivatalos válasz, nem mende-monda.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
markknight
veterán
Remélem a trailerben 0:27-nél az nem az Amouranth nevű twitch mikrofon nyalogató csaj, mert eldobnám az agyam.. mindenesetre nagyon hasonlít rá.
-
Spec
őstag
Na behúztam én is a decemberi Fortnte Crew-t mert így megérős a dolog. Meg is kaptam a 950 v-bucks visszatérítést a jelenlegi Battle Pass után, ezen kívül adott még 1000 v-bucksot is, vagyis összesen 1950-et kaptam, és írja is, hogy a next Battle Pass is jár majd mellé.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
draco31
veterán
válasz Grillo #10840 üzenetére
Igen, de valószínű fél 10-től már csak egy játékmód lesz, ott már nem lesznek fegyverek sem, csak mindenki ugrál ide-oda, aztán amikor letelik a számláló akkor indul a mozi. Van amikor kell "játszani" van amikor csak nézni kell. De a játék is olyan kb. hogy futni A-ból B-be egy megszabott útvonalon, amiről letérni sem lehet.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Hát ez megint ritka izgalmas lett
Én a tengerben maradtam, és semmire nem reagál. Másnál is?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
30z.Samu
félisten
Na kinek hogy tetszett? Szerintem jó volt.
Sic Parvis Magna
-
markknight
veterán
Nekem bejött, vártam valami nagyobb gémpléjt, de ez is király volt. Erre az átfordulásra nem gondoltam volna
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest