Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz Vertigo18 #10350 üzenetére
"Persze Soloban semmi esélye, megy előre, mint egy gyorsvonat, meglát valakit, neki azt ki kell nyírnia, meg ráépítenie... Én meg bújkálok, a végén meg 2-3 killel behúzom a Victoryt."
Igazi generációs különbség
Amúgy én is úgy vagyok vele mint te, nem szaladgálok ész nélkül, így viszont jó ha 3 emberrel összeakadok. Szinte azt érzem hogy túl nagy is a pálya 100 emberre, vagy lehetne hamarabb szűkíteni. Sokszor az első szűkítés előtt már kiírja hogy +1000 xp 50 ember maradt. WTF.3-4-es csapatban meg megint nagyon kijön, sokszor összerak ilyen 6-10 év körüli gyerekekkel akik énekelnek a mikrofonba kitudja milyen nyelven. Aztán mikor meghalnak már lépnek is ki, esélyt se adnak hogy felvegyem és elvigyem az újraélesztő autóhoz. Így aztán sokszor maradok 1v4-ben, onnan meg nincs esély.
Építéssel eddig még nem volt ilyen gondom mint nektek, simán átlő (?) rajta a puska amíg épül vagy le is omlik, amúgy meg mindig a tetejére mennek szóval onnan meg én könnyebben látom mint ő engem.
Mondjuk egyszer a csapattársak körbefalaztak vasfallal még tetőt is raktak fölém. Mondom mi a franc
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Vertigo18
addikt
válasz paatrick #10352 üzenetére
"mindig a tetejére mennek szóval onnan meg én könnyebben látom mint ő engem."
Ezt nem értem, hát majdnem mindig az nyer, aki HG-n (fent) van. Ez már a modern, de szerintem korabeli harcászatban is így volt, nem is kérdéses. A várak is a hegytetőkre épültek, falakról nyilaznak az íjászok, stb...
Aki fent van, annak áll a zászló.Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
paatrick
őstag
válasz Vertigo18 #10353 üzenetére
Pedig így van, ha nem sniper van nála akkor nincs előnyben. Én látok egy kis szakaszt amit figyelni kell mert csak ott bukkanhat ki a feje. Ő meg lát egy nyílt terepet. Ha lövök ő meg visszahúzódik akkor nem lát, én arrébb megyek, akkor neki megint meg kell találjon nekem meg ugyanazt a kis részt kell csak figyelni a tetején.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
válasz 0xmilan #10355 üzenetére
Sajnos nem tudom kipróbálni mert nem tudok építeni nekem nem áll össze.
Arra utalsz hogy mivel hátulnézet van ezért nem kell teljesen felmenjen hogy átlásson felette?
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz paatrick #10352 üzenetére
"3-4-es csapatban meg megint nagyon kijön, sokszor összerak ilyen 6-10 év körüli gyerekekkel akik énekelnek a mikrofonba kitudja milyen nyelven. Aztán mikor meghalnak már lépnek is "
Ezért nem szerettem a CS-ben sem random meccseket játszani. Ez még a jobbik eset volt, hogy kilépett, volt, aki Téged kezdett el csesztetni hogy miért nem mentél segíteni, miközben szaladgált eszetlenül a mapon. A legszebb mégis csak az volt, amikor azért kick-eltek a csapattársak, mert jobb voltál Náluk.
Sic Parvis Magna
-
Vertigo18
addikt
Aki felül van, az mindenképpen helyzeti előnyben van. Igaz ez a játékra és a való világra is. De ha nem csak a párharcot nézzük, hanem globálisan, akkor gondolkodjunk egy kicsit. Aki felfelé néz, az mit lát? Az ellenfelet keresi, akire fókuszál, PLUSZ a nagy, üres eget. Mert ugye az égen eléggé ritkák a játékosok...
Aki FENT van, az mit lát? Akire, ellenfélre fókuszál, plusz MELLETTE a földet. A földön pedig igenis felbukkanhat még másik ellenfél. Ez is egyfajta helyzeti előny.
De szerintem a HG jelentőségét vitatni balgaság...Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
paatrick
őstag
Akkor még azt mondjátok meg hogy a barátnak jelölésnek van valami értelme? Tudok velük beszélni utána? Vagy csak annyi hogy látom ha ő is online és kész.
-
addikt
Nezzetek holnap twitchen fortniteot a "C2S8 Bundle"-ert.
[link]
Van benne emoji, spray, loading screen meg egy back bling (style).
A twitch fiokot ossze kell kapcsolni az epic fiokkal, majd twitch-en claimelni a dropot 15 perc watch time utan az inventoryban.[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz 0xmilan #10364 üzenetére
Ezt mikor kell nézni? Este 10kor érek haza, az még nem késő?
30z.Samu: Pedig most érdemes belépni, nagyon lehet szinteket lépni, simán a napikkal megvan 3 szint, a hetivel is megvan a három, így egy hét alatt összejön minimum 25 szint. És szerintem keveset mondtam, volt pl. Xp-boost hétvége is.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
addikt
válasz Vertigo18 #10367 üzenetére
Sat, Oct 30, 6:00 AM - Mon, Nov 1, 6:00 AM GMT+1 · Watch for 15 minutes and claim the reward C2S8 Bundle
Raersz meg holnap is.
Amugy engem se vonz annyira ez a jumpscare-es szezon. Itthon nem akkora slager a halloween, hogy honapokig unnepeljuk. Most mar en is csak azert csinalom a napi questeket, hogy meglegyen a 200-as szint minel elobb.
-
Vertigo18
addikt
válasz 0xmilan #10369 üzenetére
Köszi, akkor éjjel még beröffentem a gépet 15 percre amíg fürdök, aztán alvás, mert vasárnap nappal megint meló.
Nekem elég nyögvenyelősnek tűnt az Xp-leosztás a szezon elején, de most nagyon tetszik, tulajdonképpen 191-en vagyok, tehát 3 nap megcsinálom a napi questeket és kész a 200. A királynőt azonnal behúztam mind a három változatát, remélem jön még valami meglepi, amiért lehet kicsit küzdeni. Node nem ilyen "Csinálj meg 20 Horde Rush questet egy kib@cott bannerért"-re gondoltam...
Persze megcsináltam...
-
Vertigo18
addikt
válasz Sefneni #10372 üzenetére
Nekem a többiek balf@ckodása nem tetszett sokszor. Sajnos én sosem barátokkal játszok, így összedob 6-10 éves, igazi nokedlikkel, akiknek sokszor fogalmuk sincs a dolgokról. Olyan alapvető hibákat követnek el, hogy sokszor már kiabálni lett volna kedvem, szerencsére már kinőttem a rage-lésből. Ráadásul a voice-re egyik se figyel, vagy nincs fülese, vagy nem tud angolul, vagy épp lec@rja...
Van, amelyik a páros körök kezdetén elkezd építeni... Könyörgöm, hát minek? Úgyis dinamikus, megy, "vándorol" a safe kör... A másik, aki felveszi előlem a kaszát, aztán... átvált asszára és azzal lő, hát azzal tényleg üvölteni tudnék, hogy adja már át a kaszát, vagy HASZNÁLJA! De persze nincs voice-a...
De az igazi kedvencem, amikor előjön a Boss az utolsó körben és mindenki öli... a MINIONJAIT! Hát, attól falra tudnék mászni! A Bossnál mindenkinek a BOSST kell ölni, az egyetlen, a kaszás, aki lent írtja az apraját!
Egyébként visszatérve: igen, ez a 20 quest simán több jutalmat érdemelt volna, mint egy banner.
-
draco31
veterán
Most már elkezdem én is tolni, ha már megvettem a pass-t, jöjjön vissza az ára Persze nem pénzért, hanem kitermelem mindig abból amit ad. De akkor is már legyen meg
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Vertigo18
addikt
válasz draco31 #10379 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor lvl100-ig 1300 V-buck-ot lehet összeszedni (ugye lvl100 után azt már nem ad).
A Battle pass pedig 950 V-bucks, így tulajdonképpen, ha egyszer megvetted, és mindig elviszed lvl100-ig a seasont, akkor még többletet is termel.
-
Spec
őstag
Ti értitek, hogy működik ez a Refer-a-Friend event?
https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/refer-a-friend-play-together-earn-rewards?sessionInvalidated=true
Az addig ok, hogy meg kell hívogatni friendeket, és ez után ad rewardot, de ez meglévő userekre is igaz, vagy totál újakat kell becsalogatni a játékba.
Amúgy meg a küldetések között szintén egy Refer-a-Friend küldi, amiben 30 storm fasist kellett túlélni, és a végén adott egy spray--t, de ez nem is szerepel a linken lévő rewardok között. Kicsit zavaros nekem..."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Vertigo18
addikt
Ez nem az az event, amikor csak olyan friendek számítanak, akik az elmúlt 30 napban nem nagyon játszottak? Olyan "visszatérítés" a Fortnite-hoz?
Mintha valahol szerepelne, hogy csak akkor érvényes, ha az elmúlt 30 napban max. 2 órát játszott...
-
Spec
őstag
válasz paatrick #10389 üzenetére
Jellemzően megenni. Tölti az életed, a pajzsod, meg néhány ad extra képességet, pl. van amelyiktől gyorsabban futsz, mint a paprikától. A "cube" halaktól meg "szellem" alakot öltesz.
Amúgy összegyűjteni a 33 db-ot meg azért érdemes, mert ad egy "Master Angler" achievementet, meg amúgy is jó dolog a gyűjtögetés"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
paatrick
őstag
Az emote-ok ilyen szezonális dolgok vagy van valahol valami gyűjtő ahol mindből lehet választani?
-
Spec
őstag
válasz paatrick #10395 üzenetére
Tudtommal nincs olyan store ahol mindenből tudsz válogatni. Mindig raknak be a régiekből is időről-időre, és kerülnek időnként be újak is. Jellemzően naponta 6-8 emote-ból lehet válogatni, és a teljes készlet folyamatosan rotálódik. Türelemmel kell lenni, és előbb-utóbb előkerülnek a korábbiak is.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
paatrick
őstag
-
Vertigo18
addikt
válasz paatrick #10399 üzenetére
Minden nap van 2-3-4 emotion... Ha egyesével rájuk mész, akkor még azt is kiírja, hogy melyik seasonben volt először árusítva az az emotion. Természetesen a legrégebbiek, a legritkábbak a "legértékesebbek", ha érdekel ez valakit. Vannak olyan táncok, amik csak az első seasonban voltak, item shopba se kerültek vissza sosem, azokért meg tudnak őrülni, akiket ez érdekel.
Meg vannak szezonális cuccok, most, Halloweenkor pl. visszakerül szinte mindig a "Reaper" nevű kasza, azt is komálják a 10 éves gyerekek... meg sokan mi is, a gyermeklelkű topiklakók...Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest