- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
Vistaboy #12647 üzenetére
Huhh... én is láttam azt a futamot élöben...
(és azóta is mindet....
) Mostanában lehetöségem van nézni nézni a SKY SPORT csomagot meg az ESPN Classic Sport-ot. Valamelyik nap egymás után megnéztem elejétöl végéig, 1990- usa 1989 japán 1993- donington-t. És rádöbbentem hogy mostanában miért nem dob fel anyira egy verseny, mint akkor. Az idei "szuperizgalmas" versenyek meg sem közelitik akcióban azokat. Esö nélkül is sokkal jobbak voltak mint a maiak. Aki látta azokat a versenyeket az tudja mniröl beszélek. Bár a 93-as EU nagydijon volt egy pici eső
Senna "bácsi" kis hiján lekörözte a 2. helyzett Hill "bácsit" a professzor ur pedig meg is kapta a körét a 3. helyen...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Vistaboy #12662 üzenetére
No te viszont elrontottad a többiek mókáját. Azért szegény Bergert lehetett sajnálni- beáll a pole-ra, és annyira kell spórólnia a naftával, hogy a végén még a pontról is lemarad...
Nigelről meg: 89-ben a magyaron 12. helyről gázolt át mezőnyön, franciaországban pedig a boxból rajtolva lett második...(és ez nála rendszeres volt) -ez a fazon egyedül kétszer annyit dobott a műsoron, mint Lajoska és Lonzi együtt... (a wikipédia róla készült címszava adhat tippeket arra, hogy megsasoljad azokat a futmokat, amitől egyszeres világbajnokként legendává vált valaki! - jut eszembe - a célbatolós fazon is ő volt, és nem Prost)
Különben a 90-es brittet is érdekes megsasolni. A végeredményen nem látszik, de volt ott egy Newey tervezte zöldeskék autó... -
Nowhereman
őstag
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Vistaboy #10719 üzenetére
Na igen, Hamilton is jól ment és Kubica is elég szívósan védekezett a verseny felétől kezdve, amíg el nem fogyott a mögötte levők gumija, Hamilton is támadta, de nem tudta leelőzni. Button meg a csapata megérdemelte az első helyet.
Azt viszont sajnálom, hogy Schumi ma nem tudta megmutatni magát, kár, hogy az elején visszacsúszott és csak 10-nek tudott beérni.
-
wildrain
addikt
válasz
Vistaboy #1228 üzenetére
Liuzzi-t is nagyon sajnáltam, szerintem még Raikkonen-re is veszélyes lett volna
Nem kell bekajálni a hülyeséget, amit a kommentátorok mondanak. Liuzzi pont Kimi előtt volt, és éppen a boxkiállása következett, amire Kimi még ráhúzott volna jópár gyors kört, miután kimegy egy Liuzziénál jóval rövidebb kerékcserére. Esélye sem lett volna az olasznak.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyomtató topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iOS alkalmazások
- Metal topik
- Tőzsde és gazdaság
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest