- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
#70869248 #8128 üzenetére
Asszem te is úgy írsz mint én, idő hiányában, ezért keverednek a dolgok(fogalmazás itt ott), lehet nálam is..
sry
Briatoréra nem gondoltam most, csak a csapatok és Mózli volt a téma részemről. A csapatok ha nem voltak a költségcsökkentés ellen akkor hogyan magyarázod azt, hogy a gazdasági válság évében hatalmas költségek redukálására irányuló feszültségek közepette a költségvetés: 10% mínusz. Ez önmagában egy olyan számadat, amely a "a csapatok nem voltak a költségcsökkentés ellen" kifejezéssel ellentétben áll egy gazdasági válság évben, főleg ha megnézzük hogy a szponzori pénzek csökkentek nagy mértékben és az egyik nagy költekező Honda kiszállt. Ergo ha értelmezted volna a hírt nem írtál volna ilyet és a "nagy ferdítés"-re az én helyemben sokan anyáznának. Nem tettem meg, adatokkal reagáltam. Reagálhatnék a 2008-as a 2007-es és sok sok költségvetési statisztikákkal. Amelyek valószínű nem mindent tartalmaznak...
Az egyikőnk sem tudjával pontosan ezt írtam le...senki nem ismeri a részleteket. Amit te is kifejtesz. Nem tiszta ez az egész és kész. Miért kell kifejteni? Ráadásul így: "Azt hogy mit hiszek el vagy sem az autógyáraknak, az tök mindegy....nem kell elhinnem semmit, sőt nekik sem." ez rendben van, pont erről lenne szó. Csak az első bekezdésed(illetve most enyémben a magyarázat fent) kiüti ezt, hiszen olyat állítasz amit a gyárak sulykoltak az emberekbe a Mózli elleni csatában. Miközben mindkét fél hülyének nézett mindenkit(beleértve a gyárak vezetését is) csak magukat nem. Megnézted azt a linket?
Az üzleti versengéses dolgod meg puszta félrebeszélés, igaznak igaz? Abszolút egyet tudok érteni vele. De ne haragudj de én annyit írtam, hogy az egyik azon a területen ahol teljesíteni akart összelopta a pénzt úgy hogy ne dőljön rá a ház majd lelépett, igaz kényszerből, de megvénülve, addig hatalmas dolgot véghez víve az ő szempontjából. Az övéből. Míg a csapatok szégyent vallottak azon a területen ahol eredményt akartak felmutatni, csak ők nem csak maguknak. Ők bizonyítani akartak(kellett volna) maguknak, a gyárak vezetésének de legfőképpen nekünk, fogyasztóknak. Ez elég nagy különbség. Ők marketing célból voltak jelen, ahhoz meg eredmény kell.
Ismét leírom, az üzleti háttér amit csinált Mózli...nem minőségi, csak az ő szempontjából. Én sosem írtam mást. Ugyanakkor azt úgy tette, hogy megmaradjon a pénzforrás, ergo ne dőljön be az f1. Ebből jött az egész hiszti, mert évek óta látni lehetett ahogy a gyáriak milyen módon próbálnak eredményt elérni és ez mihez vezethet. Kiszállt/felvásárlásra került jó pár komolyabb csapat mint a mai újoncok bármelyike. Majd maguk gyárak is kivonultak. Kellettek új csapatok, feketén kerültek be? Na ná, bármelyik is került volna be mindre ezt írnám. Miért kerültek be új csapatok? Mert kellettek és megadták ezt a lehetőséget egy olyan embernek is többek között mint Mózli. Nem én nem te, nem a nézők, nem is a kis csapatok, hanem a gyárak adták a kezébe a lehetőséget. Alapból bővíteni akarta a mezőnyt erre lelépett a Honda és így ászt adtak a kezébe, hogy megígérje az újaknak az alacsony költségeket mert na ugye megmondta előre és igaza lett. Mindenki tudta hogy egyszer bedőlnek a gyári csapatok és racionalizálni kell a folyamatokat. Ez tavaly sem történt meg a legkisebb mértékben sem. Amondó vagyok azt mondani, hogy több csapatnál nőttek az önerőből történő kiadások mint ahány csapatnál csökkentek.
Én lezártam, tiszteletben tartom a véleményed maximálisan, hiszen sok rész igaz benne, csak elbeszélünk egymás mellett. A mózlis részünk egyezik, a többi nem. Talán túlértékeled mózli hatalmát hogy ennyire nem tudsz leszakadni egy(vagy kettő a másik öreg arc) személyről. A hatalmat egy ember csak akkor tudja megszerezni és formálni környezetét ha arra lehetőséget adnak.
-
Nowhereman
őstag
válasz
#70869248 #8128 üzenetére
FOTA-Mosley, csak bábok voltak...
A főszereplő a pénz. A díjakat és a nézettséget már nehéz fentebb srófolni. Így hát, a profitmaximalizálás céljának megfelelően csak a költségeket lehet csökkenteni, persze nem a cirkuszigazgatóét, hanem a bohócokét... A cirkusz már örökletes birtok, semmi sem gátolja őket abban, hogy csökkentsék a bohócok jussát, hiszen mutogathatnak, hogy most már kevesebb költséggel mentek, hiszen limitálva lett a szezonális bohócsapkák szám, az egyen-krumpliorr sem kerül annyiba... 10 év. Addigra már majd a csapatoknak kell majd fizetniük, hogy rajthoz állhassanak, hacsak nem árverésen dől majd el az indulás joga...
Ha valaki a végén jót röhögött a markába, az börni volt...
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest