Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
raczger
üzenetére
Így van. Hát én igazából nem nagyon vezettem autót, mert jogsim sincs, csak nagymotorra.
Nekem rfactor-ból ismerős ez a dolog. Sajnos előbb megfogyatkozott a benya, mint kellett volna.
Mindig csak annyit lassultam, hogy a mögöttem levő ne fogjon be.
Célegyenesbe fordulva már szaggatott, és alig gurult be a célba.
-
proof88
addikt
válasz
raczger
üzenetére
én meg tudtam hogy nem lesz elég a benzin, még sok kör volt hátra, és a mögöttem lévőhöz annyi előnyöm volt hogy egy boxkiállás is belefért volna, de inkább spórolva mentem, egyrészt azért hogy megmutassam milyen kemény vagyok, másrészt mert nem tudtam elhinni hogy ki fogy fogyni alólam a benzin, aztán a vége az lett hogy meg is lettem előzve, és még a célba sem értem be (Spában volt és a 3. szektorban állt le a motorom, az utolsó körben, az utolsó jobb-bal sikántól nem messze álltam meg sajnos). Ez nagy hülyeség volt.
volt olyan amikor szintén nem volt elég a benzin, de ott simán elég volt annyi hogy 2-3 kört mentem magamnál 10 mp-cel lassabban, spórolósan, aztán nyomhattam neki újra (úgy voltam az 1. helyen h sok előnyöm volt).
Aztán amikor a verseny vége felé nagy az előnyöm, tudatosan lassú köröket szoktam menni, hogy a mögöttem jövő azt higgye hogy megint valami problémám van. Pedig csak annyi van hogy unalmas és így egy kis színt viszek a verseny végébe.
szerk.: ezek mind rfactor volt, nem igazi
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LC49HG90D) 49" 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG (49U950A-W) 144HZ DUAL QHD 5K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest