Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Flashcash

Közösségépítő

válasz shteer #31219 üzenetére

McLaren
    Lewis Hamilton (4th)
    “Rossz rajtot fogtam ki, mindkét Ferrari elment mellettem. Mivel a verseny hosszú, ezért a csapat azt kérte tőlem, hogy maradjak kint ameddig csak tudok, de túlkormányzással küzdöttem végig, és hogy őszinte legyek nem éreztem magam túl jól ezekkel a gumikkal. A negyedik helyezés így jó eredmény, különösen az előző két verseny után, így nem panaszkodhatok. Azonban teljesítmény szempontjából nem voltunk olyan gyorsak mint az előző három versenyen. Köszönettel tartozok a csapatnak a boxkiállások alatt nyújtott jó teljesítmény miatt, sokat fejlődtünk ezen a területen."

Jenson Button (6th)
    “Elfogadható volt a rajtom, de a mezőny nagyon egymásra torlódott a kettes kanyarban és így a külső ívre szorultam ki, ezért Nico megelőzött. Nem volt elég az egyenesben a sebességem ahhoz, hogy megelőzzem, így egy késői fékezéssel a kettes kanyarban előztem meg, amire szerintem nem számított. Számomra a futam közben ez volt a legjobb mozzanat. Elég jó versenytempóm volt, de kb. a verseny felénél elromlott a KERS Hibrid az autóban, amely nem csak a kigyorsításoknál hanem a féktávon is gondot okozott. Így nem volt valami jó a verseny, de ahhoz képest ahogy az autó működött nem rossz 8mp.-el a második Ferrari mögött beérkezni a célba. Sokat kell még dolgoznunk Silverstone előtt."

• Oliverda

félisten

válasz shteer #31219 üzenetére

Az 50 fokos aszfalton túlmelegedett az autókon a gumi, és ezért gyorsan el is koptak. A McLaren-en hűvös időben működnek jól a gumik, legalábbis fújt diffúzorral ez volt a helyzet.

Aktív témák