Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
IreN!CuS #29160 üzenetére
Engem a gyűlölet? Aranyapám, nézzél már vissza, hogy miket írogattam mostanában Hamidről. csupa pozitív, semmi bajom nem volt vele. Titkon még szurkoltam is, mert más nem tudná megfogni Vettel -t. Egy, mert jó kvalitásai vannak(ezt is mindig leírom, a mostani mezőny két magasan két legjobb pilótája Alonso és Hamilton), kettő mert jó technikában ül.
Az nem fér nálam bele, hogy összetöri a másikat, aztán utána még neki áll följebb.A másik: nincs nagy arcom, Veled vannak a problémák. Ha nem vagy tisztában az F1 szabályaival, az előzések szabályos menetével, akkor nincs is min vitázni. Tessék utána járni, nem ilyenek írogatni. A szimulátorozással nem jövök, leírtam mi a módi a ligákban. Ott így működik, pont úgy ahogy a rendes F1-ben. Nem tudom ez miért fájt Neked?!
"S továbbra is azt mondom tudni kell helyet hagyni a másiknak vagy feladni a szituációt ha már elbasztam vagy annyival lassabb vagyok,nem pedig a minden mindegy alapon kiesek vagy sem de betartok neki."
Ez amit leírtál úgy hülyeség ahogy van. Védekezésnél arra kell törekedni, hogy az ellenfeled ne tudjon optimális előzési pozícióba keveredni. Ezért általában mindig a belső ívet védik. Monacoban az első kanyar nem nevezhető optimális előzési helynek, mivel ha az első levédi a belső ívet, akkor már nem beszélhetünk előzésé pozícióról. Az hogy valaki lassabb nem teszi számára kötelezővé, hogy elengedje a másikat. Ekkora hülyeséget rég nem hallottam. Akkor nem is lenne verseny, mert mindig van olyan aki gyorsabb, és mögötted van. Vagy úgy gondoltad, hogy akkor nem csak a lekörözéseknél jár a kék zászló, hanem ilyen esetekben is?! Érdekes....
Maldonado pontért ment, ami egy olyan csapatnak mint a Williams nagyon sok plusz pénzt jelent.
A lényeg, ha elfogadod, ha nem. Maldonado az ideális íven maradt, nem húzódott le Hamiltonnak, mivel az jóval mögötte érkezett, vagy akkor úgy fogalmazok, nem volt előrébb. Hamilton kiszorított pozícióból próbált előzni, semmi esély nem volt onnan beférni. Be se tudott volna rendesen fordulni, ha nincs ott Maldonado, akit palánknak tud használni.
A Massa -s eset meg egyértelmű, Hamilton nekiment oldalról. Ott csak szélsőséges esetekben ehet előzni. Még csak azt se lehet mondani, hogy Hami Massa mellett volt. Kivágott mögüle, majd szintén mondinernek használva a Ferrarit, befordult. Ráadásul olyan helyen, ahol nem is szabadott volna. Mert a kerékvetőn túli rész nem tartozik a pályához, arra úgy kell tekinteni, hogy ott korlát van.
Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- SEGWAY Ninebot Kickscooter G30 Max II elektormos roller teljesen újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy S25 256gb, új
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest