Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nem értem miért jön fel mindig a Massa-s esett egyszer sem említettem mint vitatható esemény.Sőt egyik Hamiltonos büntetést sem firtatom csak arról beszélek,hogy sokan(Sam,FP) versenybalesetnek minősítettek az esett ami elgondolkodtató.
Hidd el nekem nem fájnak az ilyen dolgok,csak furcsállom az ilyen kérdést,nem neked fáj véletlenül hogy valaki ellentmond neked vagy nem ért egyet veled?

Én már jó párszor leírtam,senkinek sem kell félre állni senki elöl sem legyen 10mpel lassabb is,ezt sem értem,hogy keverted bele,bár érdekes,hogy pont ilyennel jössz
Nem mondom,hogy ez jó példa,de itt Button is hagyott egy kicsit rést,de nem volt elegendő,hogy beférjen mellé Vettel,de nem hiába nézett be,HA -tudom ha- egy picit több hely lett volna szerinted Vettel nem rakta volna be Button mellé[link]
Maldonado crash with Hamilton Egy dolgot néz meg kérlek,Maldonado jobb első kerekét,ne mond hogy az az ideális ív."Monacoban az első kanyar nem nevezhető optimális előzési helynek, mivel ha az első levédi a belső ívet,"
"A lényeg, ha elfogadod, ha nem. Maldonado az ideális íven maradt,"Most azért ez így na,ha Maldonado ideális íven maradt,hogy tudta levédeni a belsőt,kiszélesítette a kocsiját,vagy ez csak nekem ellentmondásos?
De igazából hagyjuk a francba aztán akkor nyugi lesz mindenhol.

peace
Aktív témák
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Epson nyomtatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 8/128GB Normál állapotú! Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest