Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• IreN!CuS

őstag

válasz MPowerPH #29163 üzenetére

Nem értem miért jön fel mindig a Massa-s esett egyszer sem említettem mint vitatható esemény.Sőt egyik Hamiltonos büntetést sem firtatom csak arról beszélek,hogy sokan(Sam,FP) versenybalesetnek minősítettek az esett ami elgondolkodtató.
    Hidd el nekem nem fájnak az ilyen dolgok,csak furcsállom az ilyen kérdést,nem neked fáj véletlenül hogy valaki ellentmond neked vagy nem ért egyet veled?:) :U
    Én már jó párszor leírtam,senkinek sem kell félre állni senki elöl sem legyen 10mpel lassabb is,ezt sem értem,hogy keverted bele,bár érdekes,hogy pont ilyennel jössz :U
    Nem mondom,hogy ez jó példa,de itt Button is hagyott egy kicsit rést,de nem volt elegendő,hogy beférjen mellé Vettel,de nem hiába nézett be,HA -tudom ha- egy picit több hely lett volna szerinted Vettel nem rakta volna be Button mellé[link]
    Maldonado crash with Hamilton Egy dolgot néz meg kérlek,Maldonado jobb első kerekét,ne mond hogy az az ideális ív.

"Monacoban az első kanyar nem nevezhető optimális előzési helynek, mivel ha az első levédi a belső ívet,"
    "A lényeg, ha elfogadod, ha nem. Maldonado az ideális íven maradt,"

Most azért ez így na,ha Maldonado ideális íven maradt,hogy tudta levédeni a belsőt,kiszélesítette a kocsiját,vagy ez csak nekem ellentmondásos?

De igazából hagyjuk a francba aztán akkor nyugi lesz mindenhol. ;)

peace

Aktív témák