Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Peat;) #19780 üzenetére

Nekem igazából nem az a bajom, hogy Webber mit csinált...belebólintok abba hogy versenyhelyzet volt...Webber-t látom hibásnak, de belefér.
    Amivel bajom van hogy ez minimum véleményes szitu volt...gondolom ezért látta másként Walter és Webber, Brandl és mások..és ezért nem döntötték el pár kör alatt hogy mi legyen.
    ....viszont ha véleményes volt akkor én másként döntök...mármint ha dönthetnék.
    Mert ha így döntöttek, akkor az a helyzet hogy Webber tök jól jött ki a helyzetből, mindenki más szrul.
    ...ha behozzák egy áthajtásosra, akkor viszont pusztán az történik, hogy a VB szorosabb lesz, és Webber vs. Hamilton sem dől el szinte a VB-t befolyásolóan...a köztük lévő különbség nő ugyan, de nem ilyen nagymértékben.
    ....azaz szerintem ez lett volna a jó döntés...véleményes helyzetben egy olyan döntés amivel a legkevesebb kárt okozom, és a legkevésbé befolyásolom a VB kimenetelét.
    Hozzáteszem utálom ha asztal mellől befolyásolják a versenyt, de így is ez történt...és a két rossz közül a legkevésbé rosszat kellett volna meglépni.
    ...alapvetően ez bosszant valahol, mert ha ez egyértelműen eldönthető eset lenne akkor oké, kezeljük versenybalesetként, és döntsünk úgy ahogy ezt megkívánja a helyzet.
    De nem az volt, az egy dolog hogy én a senki is másként látom, mint mások, de mint írtam Walter és Wéber is más állásponton volt, és többen mások is,...ezért én az adott szituban úgy döntenék hogy a legkevésbé nyúljak bele a VB-be.

Aktív témák

Hirdetés