Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

törölt tag

válasz hummertime #7547 üzenetére

Pont, hogy az volt az érdeke, hogy NE fejeződjön be az idei szezon botrányokkal, és NE legyen jövőre 2004-szerű szezon.

Nem mondod? ;]

A McLaren szarik a sport jó hírnevére. Most perlik épp a Renault-ot: [link]

Majd gondolod 7 évnyi sikertelenség és elköltött dollár milliárdok után ez lesz nekik a legfontosabb, amikor minden eddiginél közelebb vannak a sikerhez?

Szerinted Bernie mivel ártana többet a sportnak: ha kizárná a McLarent, vagy ha hagyná győzni az "erkölcsileg megbukottakat"? Szerintem egyértelműen előbbi. Mert aki eddig McLaren-szurkoló volt, az az is maradt, az úgyis a csapatának hisz. Annak az FIA mindenképp Ferrari-párti. És mellesleg ez az állítólagos megoldás, hogy elbukják a VB-t, csak a Ferrari-szurkolókat elégítette ki.
    Én nem vettem észre, hogy a kémbotrány kirobbanása óta csökkent volna a nézettség, az érdeklődés a sport iránt. Nem változott gyakorlatilag semmi. Ellenben egy esetleges kizárás a McLaren-szurkolók nagyrészét elriasztotta volna a sporttól. Sőt nemcsak őket, hiszen ki volna kiváncsi a 2004-es ismétlésre?

Aktív témák