Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• venember83

nagyúr

válasz hunnylander #4471 üzenetére

Nos, igen, bunko vagyok, mert elegem van abbol, h veszelyt szimatolva mar rogton mindenki felhaborodik s nem hajlando elindulni egy futamon/palyan, mert ki tudja mi tortenik. Ez F1, nem oreg nenik jarokeretes versenye! Aki nem birja az menjen haza s tanitsa a fiatalokat gokartozni. Nem kivanom egyetlen versenyzo halalat vagy seruleset, de tagadhatatlan, h nagyon fat@kű es steril lett az F1 s ennek ugyanugy a szponzorok (ahogy b-type mondta) mint a pilotak a fo okai. Ezert nem latunk egyetlen elozest sem, pl, mert mindenki szepen szamit s remenykedik, h majd a kovetkezo versenyen ennyi pontot szerez, aminek is koszonhetoen pl vilagbajnok lehet egy olyan pilota, aki negy futamot nyer meg, azzal szemben aki haton diadalmaskodik, esetleg. Vicc, rohely, a sebesseg sportjabol a szamitas sportja lett. Nem lenne a Ferrari mar reg hagytam volna a fenebe az egesz ballago s politizalo cirkuszt.

Most pedig johetnek a hsz-ek, miszerint pilotak halalat akarom, miszerint utalom Hamiltont, miszerint seggfej vagyok, stb stb, hajra.

mod: megnyerték, nem tudom mi a feneert ez a tobbes szam egyes szemely, mintha a szurkolo gurcolne ejt nappalla teve a csapatert, mintha az vedene ki egy tizenegyest, vagy rugna golt, vagy cserelne kereket. Elnezest, felidegeskedtem, de ugyis legtobbetek mar gyerekes idiotanak konyvelt el, szoval nem igazan erdekel...

Aktív témák