Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
Peat;) #44636 üzenetére
Nem értem igazából ezt a herce-hurcát ezzel a 100 millás határral. Miért is kéne csökkenteni? Eddig a Toyota vitte a prímet az elmúlt években a 400 millával. Most jönnek rá hogy drága a F1? Értem én, hogy akkor kisebb lenne a szakadék a csapatok között, ha meghúznák a nadrágszíjat, de akinek eddig nem volt pénze normális autót gyártani, annak most lesz? A nagyoktól, akik viszik a F1-et, elveszik a lehetőséget a teszteléstől, a fejlesztéstől, most meg a keretet is csökkentik. Lehet hogy én vagyok hülye, de ezt nem igazán értem
-
stvnppp
senior tag
válasz
Peat;) #44636 üzenetére
Hát azért ez a FOTA egység tényleg röhejes, ha volt is egyáltalán valamikor... A két csapatnak csak jó ürügy lehet, hogy nem tudtak megegyezni, hogy dobbantsanak, mert azért nekik mostanában nem úgy megy a szekér. (Renault csak halvány árnyéka a 2005-2006os önmagának, és ebből már Briatore-Alonso csomag sem húzza ki, pedig jól nyomták együtt, csak így nem megy... A Toyota meg mindig csak középmezőnyig tudott eljutni, pedig mennyi pénzt beleöltek). Így nem azt kell nyilatkozni, hogy bocsi fiúk, ezt bebuktuk, hanem hogy a jelenlegi feltélelek szerint nekik nem pálya az F1, ők nem erre jelentkeztek anno, és ez már egyből jobban hangzik, nem olyan márkaimázsromboló. (És még lehet, hogy maradnak motorbeszállítóként, mint oly' sok évig csinálta a rönyó')
Az év eleji Honda kilépés sem a 'válság' miatt volt, csak a vezetőség úgy látta, hogy nincs értelme, nem hozott annyit a réven, mint amennyit buktak a vámon (azért már évek óta ők is mindig a következő évadra készültek), az pedig lényegtelen, hogy az utódcsapat most hol áll...
Sajnálom, hogy elmennek, jó, hogy itt voltak/vannak, de megmarad azért egy kemény mag, és egyelőre ennek kell örülni...Legalábbis remélem!!!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- Iphone 13 128gb 88% akksi
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest