Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
- 

-XadAnuX+ őstag válasz  Nowhereman

üzenetére Nowhereman

üzenetéreAz az eset nagyon durva volt, még ha lekörözés lett volna, azt mondom, hogy belefér, de hogy versenyben voltak mind a ketten, ez így mindent elmondott Bari-ról  
- 

Peat;) veterán válasz  Nowhereman

üzenetére Nowhereman

üzenetéreCsak nem Kimire gondolsz?   ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Én is ezt nem vágom, Kimi másfél éve mondogatja, hogy majd megmutatja meg minden, erre az alacsonyabb fizetésű versenyző társa sokkal többet nyújt és többet küzd, igaz annak ki is fogy az üzemanyag, Kiminél ez nem fordulna elő ha kevesebbet tankolnának akkor sem. Én is ezt nem vágom, Kimi másfél éve mondogatja, hogy majd megmutatja meg minden, erre az alacsonyabb fizetésű versenyző társa sokkal többet nyújt és többet küzd, igaz annak ki is fogy az üzemanyag, Kiminél ez nem fordulna elő ha kevesebbet tankolnának akkor sem. Én tavaly még kivártam, de idén nálam egyértelmű, Kimi gurul a lefele a lejtőn, (de még ott sem előz! Én tavaly még kivártam, de idén nálam egyértelmű, Kimi gurul a lefele a lejtőn, (de még ott sem előz! ). ).
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Én is ezt nem vágom, Kimi másfél éve mondogatja, hogy majd megmutatja meg minden, erre az alacsonyabb fizetésű versenyző társa sokkal többet nyújt és többet küzd, igaz annak ki is fogy az üzemanyag, Kiminél ez nem fordulna elő ha kevesebbet tankolnának akkor sem.
 Én is ezt nem vágom, Kimi másfél éve mondogatja, hogy majd megmutatja meg minden, erre az alacsonyabb fizetésű versenyző társa sokkal többet nyújt és többet küzd, igaz annak ki is fogy az üzemanyag, Kiminél ez nem fordulna elő ha kevesebbet tankolnának akkor sem.  Én tavaly még kivártam, de idén nálam egyértelmű, Kimi gurul a lefele a lejtőn, (de még ott sem előz!
 Én tavaly még kivártam, de idén nálam egyértelmű, Kimi gurul a lefele a lejtőn, (de még ott sem előz!  ).
 ).