Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

törölt tag

válasz wildrain #30797 üzenetére

Az a helyzet Wild, hogy én ezzel ennyit fogalalkoztam és ez így is több mint amit megérdemel. Utánanéztem mi a helyzet valójában és azt láttam hogy ez hülyeség...sztem persze.
    Kovalainen ha Hamilton-nal szemben hátrányban is volt (megjegyzem Glock is pl. TRulli-val szemben).
    Massa-val szemben kielégítő az eredmény...de semmiképpen sem magyarázza hogymiért ennyi a pontja.
    Megint mondom..mikor kiesett sem vezető helyről, vagy akár a két Ferrari elől esett ki..nem hogy jellemzően, hanem eszembe sem hut hogy volt-e ilyen helyzet.
    Aztán, Kovalainen-nek úgy van ennyi pontja, hogy Massa és Kimi...valmint Hamilton is alulmúlta az éves elvárható pontszámot...ehez kellett egy ilyen év is persze, de Kovalainen is profitálhatott volna az élversenyzők bukdácsolásából, ahogy Kubica pl.
    De az hogy mindkét Bmw, és Alonso is megelőzte....ezt nem menti semmi, Alonso az év elején a 3. qual-ba jutásért kűzdött.

Szal én ezt nem akarom túlmagyarázni, Hamilton-nal szemben, de Massa-val szemben pláne nem indokolja semmi az ilyen mérvű lemaradást.
    Szvsz ez az autó jobb versenyzőt kíván. Ez az eredmény nem az amit egy McLaren versneyzőtől elvárnék speciel én. ...vagy ha ez a valós, akkor Hamilton 140%-t autózik a technikából.
    ...és sztem az előbbi a reálisabb.

Aktív témák