- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wildrain #30797 üzenetére
Az a helyzet Wild, hogy én ezzel ennyit fogalalkoztam és ez így is több mint amit megérdemel. Utánanéztem mi a helyzet valójában és azt láttam hogy ez hülyeség...sztem persze.
Kovalainen ha Hamilton-nal szemben hátrányban is volt (megjegyzem Glock is pl. TRulli-val szemben).
Massa-val szemben kielégítő az eredmény...de semmiképpen sem magyarázza hogymiért ennyi a pontja.
Megint mondom..mikor kiesett sem vezető helyről, vagy akár a két Ferrari elől esett ki..nem hogy jellemzően, hanem eszembe sem hut hogy volt-e ilyen helyzet.
Aztán, Kovalainen-nek úgy van ennyi pontja, hogy Massa és Kimi...valmint Hamilton is alulmúlta az éves elvárható pontszámot...ehez kellett egy ilyen év is persze, de Kovalainen is profitálhatott volna az élversenyzők bukdácsolásából, ahogy Kubica pl.
De az hogy mindkét Bmw, és Alonso is megelőzte....ezt nem menti semmi, Alonso az év elején a 3. qual-ba jutásért kűzdött.Szal én ezt nem akarom túlmagyarázni, Hamilton-nal szemben, de Massa-val szemben pláne nem indokolja semmi az ilyen mérvű lemaradást.
Szvsz ez az autó jobb versenyzőt kíván. Ez az eredmény nem az amit egy McLaren versneyzőtől elvárnék speciel én. ...vagy ha ez a valós, akkor Hamilton 140%-t autózik a technikából.
...és sztem az előbbi a reálisabb.
Aktív témák
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest