Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Hamilton hahahaha amatőőr.. Massa szépen csinálta, de sajnos úgyis visszaesik majd...
csúszkál mindenki...
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Ha ez Haminak bejön...
Alonso meg megpördül felvezetőn[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
7Heads Drago
veterán
Szépen csinálta Hami.
A Ferrarisok miért nem tudnak így rajtolni?Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
puttputt
őstag
Hamilton nagyon elszántan rajtolt
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Csabee.
nagyúr
Jó szurkolást mindenkinek!!
Tippem:
Webber
Button
Vettel
Barichello
MassaÜdv: Csabee.
-
simonzé
addikt
Egy ismerősöm az ország (egyik) legjobb autósport szakértője. Rutinos kommentátor, és egy beszélgetés során felvetettem hogy lenne-e kedve az F1-et élőben kommentálni Winamp streamen keresztül a haverok számára. Szeretné látni hogy van-e igény ****gyuszi és ****laci leváltására. (Wébert nem bántjuk, ő ott van a szeren)
Ha téged érdekelne a dolog (persze ingyen), akkor privizz, és írd meg hány ismerősödet érdekelhetné még. Lehet hogy összehozzuk.
[ Módosította: 7 ]
I don't fit in. I fit out.
-
IreN!CuS
őstag
tippem:
1. Button
2. Webber
3. Hamilton+eső
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Bermi
aktív tag
mindenkinek jó szurkolást a kedvencének.
tippem:
1. Bari
2. Webber
3. RaiF1.....
-
G.Zs.
senior tag
Gyors tipp:
1. Webber
2. Vettel
3. HamiltonHa a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
vwpolopg
őstag
Dejóóóó nincs a paliklacika... nem kell a hülyeségeit hallgatni
-
7Heads Drago
veterán
Jó hír: Nincs Palik.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Dízeles
aktív tag
Hali
-1.Vettel
-2.Button
-3.Barrichello
tippem a befutóra.És jó szúúrkolást!Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
ronaldo
őstag
Száraz pályán Sutilnak meg a Ferrariknak is elment az utolsó esélye. Na nembaj, Vettel előretörését nézzük akkor meg.
-
puttputt
őstag
Német himnusz by.:
Mióta szokás ez? Jól kifütyülték a végén szegénytEz nem HD, de jó (nem akad)
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Fortissimus
őstag
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
puttputt
őstag
"Felvonulás"[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
BBC-HD (Remélem, "maradandó"...)
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Motion_Blur #46175 üzenetére
Jelenleg száraz a pálya, BBC1 szerint a következő 30-40 percben biztosan nem is lesz eső.
-
Motion_Blur
félisten
Esővel mi a helyzet?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
puttputt
őstag
Elcsíptem egy jó kis összegzést:
Másik LIVE
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
Szeretnék végignézni egy izgalmas futamot.
Azaz ne üssék ki Webbert és legyen azért egy kis eső is.
Jah, és Webbert nem kéne, hogy lerajtolják a Brawnok- http://pazsitz.hu -
-
vwpolopg
őstag
Magyar streamről tud valaki? Ami legutóbbin volt, az szerintem igencsak halott, nem volt azóta rajta semmi.... se GP2 se WTCC....
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Kíváncsi leszek hogy taktikában most hol fogja elszúrni a Ferrari....
Sutil pedig köztudottan esőmenő. Így még akár pontok is lehetnek belőle. A Brawn pedig idén elöször talán nem jut dobogóra sem. Talán csak a taktika fog rajtuk segíteni.(vagy a főtaktikus)Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
raczger
őstag
válasz Motion_Blur #46167 üzenetére
Ha lesz zápor nem lesz olyan minimális mennyiség, pláne ahhoz, hogy felszárítsák az autók a pályát. Ha esni fog akkor nagyon, ez elég valószínű.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Motion_Blur
félisten
Nem jeleznek előre egyértelműen esős versenyt. Minimális záporok lehetnek, de szerintem verseny közben azt a pár cseppet felszárítják az autók. Száraz versenyre számítok..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #46162 üzenetére
Jó kis futam volt. Csak a stewardok belekeménykedtek Petrov kárára. Hülkenberg mindent kihozott a hétvégéjéből.
www.HunnyF1.com
-
DopeBob
addikt
MZ/X
-
blazsey2
senior tag
11-45-kor Porsche szuperkupa az Eurosporton,még több esőt akarok mint ami most van
PSN ID:blazseydr
-
Sanya595
senior tag
A gp2-n már vizzes minden.A kamerákból jól látszik.
Van aki már interrel rajtol.
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
Lehet, hogy Buttonék megprobálkoznak a három kiállásos taktikával, hogy minél tobbet mehessenek szuperlágy gumiva. Persze ha nem lesz eső...
MZ/X
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #46154 üzenetére
Mikor lesz?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
raczger
őstag
Komoly dolgot mond az időjárás előrejelzés mára Nürburg környékére. Az alábbit az Estofex-en találtam: "A level 1 was issued for W Germany mainly for tornadoes and large hail. "
Komoly lenne tornádó meg jégeső a versenyenwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
hunnylander
őstag
Én nem látom aszimmetrikusnak a diffúzort. Csak az indítómotor beillesztésére van kialakítva a jobb oldala. A motortér kivezetései aszimmetrikus a McLarennél, mert külön hűtés van az olajnak és a víznek, de ez a McLarennél már hagyományos, tavaly is így volt már. (A bal oldalon több levegőt vezetnek be és a kivezetés is nagyobb.) [link]
www.HunnyF1.com
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s