Hirdetés
Aktív témák
-
legiaap
félisten
De jó, hogy nem keltem fel megnézni ezt a futamot...a Ferrari sehol sem volt.
Szép kis idénykezdet mondhatom.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
!Overdose!
őstag
Kezd elegem lenni ebből az SC alatti zárt boxutcából!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
D.Orion
veterán
Végre asszem sikerült!
Torrent fájl a tegnapi ídőmérőről!
Ha meglesz a verseny, akkor azt is felrakom. Elméletileg 128KB/sec a feltöltésem, de valszeg nem fog menni annyival, mert ocsmány a kapcsolat, nagy a ping.
Írjátok meg, hogy tudjátok-e szedni! Továbbá szeretném megkérni azokat akik töltik, hogy maradjanak és töltsék fel a lehető legnagyobb sebességgel, hogy másnak is meglehessen!
[ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
A Honda nem szerzett pontot Barrichello-t kizárták, mert piros lámpánál hajtott ki a boxból. Kimi így kap egy pontot.
Bourdais-t nagyon sajnáltam, a champ carban nagyon jókat csapatott sokszor, megérdemelte volna itt is a negyedik helyet.
01 Lewis Hamilton 10
02 Nick Heidfeld 8
03 Nico Rosberg 6
04 Fernando Alonso 5
05 Heikki Kovalainen 4
06 Kazuki Nakajima 3
07 Sebastien Bourdais 2
08 Kimi Räikkönen 1[ Szerkesztve ]
-
pH érték
aktív tag
Nos, a Ferrarinak nagyon bele kell húznia, hogy lépést tudjon tartani McLaren csapatával szemben. Azért az nagyon gáz, hogy Massa és Raikkonen alatt is lehalt a gép.
-
matteo_szg
őstag
ez hülye
jupiiii
-
Gyusz
őstag
válasz matteo_szg #11558 üzenetére
Inkább saját magára kéne dühösnek lennie...
-
soulcube
aktív tag
Nakajimát is megbüntették, ő megúszta 10 rajthelyes hátrasorolással. [link]
-
Integra
titán
fia megint tanusította dilettanizmusát bari kizárásával.
először megvágják, aztán még jobban?
fasz ez a szabály is a javából......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz D.Orion #11564 üzenetére
na de mit tehettek volna?
elfogyott a benya akkor elfogyott. és ha kint marad és megáll az autó akkor mi van?
ja hát scuzi, ez van? ez így egy orosz rulett és semmi értelme.
még szép hogy tudatosan bevállalják a büntetést, ha nincsen más
valaki elzavarhatná már ezeket a vén trottyokat...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
matteo_szg
őstag
kezd ámokfutássá válni a bírák idei tevékenysége
jupiiii
-
gézu
őstag
Két dolog derült ki a mai futam alapján. Hamilton lesz a vb, valamint óriási küzdelem fog folyni a második helyért...
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
D.Orion
veterán
válasz Integra #11565 üzenetére
(#11521) D.Orion
Hát látod... Nem értem, hogy miért jó ez nekik. Ők csak jót akarnak tenni a sporttal állítólag... Szerintem elmehetnének nyaralni a Holdra szkafander nélkül... Akkor tennének jót az F1-el.
Rubens-et kétszer is megszívatták ha úgy vesszük, én biztos ideges lennék(bár én azon csodálkoztam, hogy kapásból nem kapott kizárást, mert tavaly az ilyenért azonnal fekete zászló volt, az egyik versenyen. Lehet nem jól emlékszem.)
Alonso: Én nem szeretem, de ha megbűntetik bármi miatt is... Egyszerűen nonszensz...
(#11568) hunnylander: Szerinted a versenybírák nincsenek öszefüggésben a FIA-val?
[ Szerkesztve ]
-
matteo_szg
őstag
válasz Calogero #11567 üzenetére
Hmmm...
De akkor már ha így kizárták a piros lámpás kihajtás okán, akkor ezt nem lehetett volna még a versenyen megtenni?
Félreértés ne essék, nem azt akarom, hogy ne versenyezzen, csak picit fura, hogy nem egyben kezelték a két dolgot. Hanem, ha már behajtott és ki is hajtott a lezárt boxutcából, akkor egyből kizárás. Az utóbbit ráadásul a TV-nézők is tisztán láthatták.jupiiii
-
Atlantis
veterán
No azért az még messze van. Kimi is milyen simán nyert tavaly az első futamon , de csak hajszállal lett vb.
Remek verseny volt, az utóbbi évek legértelmesebb szabályváltoztatása a kipörgésgátló betiltása lett. Előzés nem lesz ugyan több, de hiba és emiatt látványosság igen. Ferrari mihamarabb túl kell lépjen a megbízhatósági gondokon, még egy ilyen hétvége nem biztos, hogy belefér. Alonsonak sem valószínű, hogy sűrűn lesz ilyen eredménye, erőből legalábbis ezzel az autóval aligha. BMW és Mercedes és Honda előtt meg:
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Calogero
addikt
válasz matteo_szg #11571 üzenetére
Ezt én sem értem Kanadában Massa és Montoya is egyből kapta a fekete a zászlót.
Ők is piroson jöttek ki a boxból....[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz D.Orion #11570 üzenetére
button autója javítható volt, de mivel a box zárva volt...
na ezért adta fel.. ha begurul kizárják persze..
agyrém
és webber is ugyanezért szívott, neki is bekellett volna mennie és talán tovább tudott volna menni.. de nem, a box bezár...[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
hunnylander
őstag
Kovalainen:
„A lehető legrosszabbkor jött be a biztonsági autó, azonban erőfeszítéseinknek köszönhetően sikerült megelőznöm Fernandót, ám véletlenül megütöttem a sebességkorlátozó gombot" - mondta a finn az ITV-nek.„Sikerült megelőznöm Fernandót, ám az egyenesben le akartam szedni egy réteg fóliát a sisakrostélyomról, mert tele volt olajjal és nem láttam semmit, és véletlenül megütöttem a sebességlimitert az öklömmel."
www.HunnyF1.com
-
zoltanz
nagyúr
Kiminek drukkolok úgyhogy végeredményben ez is eredmény 1 pont de Niko Rosberg is ügyesen versenyzik ám. A szabályváltoztatás feldobja kicsit az életet a pályán és nem csak ez miatt volt sok a kiesés ott a sok motorhiba (még évad eleje van, tesztelnek). Elismerés Heikki Kovalainen -nek övé volt a leggyorsabb kör.
[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
az meg tényleg hüjjjeség, ha kimegy valaki a piros lámpánál a boxból és úgy is ki fogják zárni, akkor minek engedik végig a versenyen ?!
-
D.Orion
veterán
válasz hunnylander #11576 üzenetére
Egy kérdésem lenne hozzád és a továbbiakban semmi:
Te meg vagy elégedve az elmúlt években végzett munkájukkal? Gondolok itt a FIA-ra és a versenybírókra egyaránt.
-
FNZ
őstag
úgy látszik, hogy elég izgalmas lesz az idei év is, végre nem csak kőröznek körbe-körbe, hanem történik valami
-
PazsitZ
addikt
[link] Furcsáltam is, hogy Barit csak 10seces büntire hívják. A döntéás az alapján jogos, hogy boxutca piros lámpáért tavaly is kizártak pilótákat.
A tankolóember elvitele a nyalókás hibája volt, viszont az vicc, hogy áthajt a piros lámpán. Még én is észrevettem, hogy piros volt!Piquet-nek túl gyors a Forma-1 ritmusa
Ajjaj, pedig teszteken még nagy volt az arc![ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Oliverda
félisten
Jó kis verseny volt, ennél ne legyen unalmasabb egy sem. Bourdais-t én is sajnáltam bár amikor még F3000-es bajnokságot nyert kifejezetten nem kedveltem, de a 4 Champ Car címe azért nem volt véletlen.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Rick4
félisten
válasz D.Orion #11587 üzenetére
én kb ezt tőccsed le! a minőséget tudom produkálni, mpeg-ből ez már át van nyomva wmv-be.....kérdés, amit te lehúzol, az minőségileg milyen, .. érdemes-e vele vacakolni, a rapids****-en fent van a teljes 2007-es évad..
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Oliverda #11589 üzenetére
Szerintem lesznek még jó futamai, pont jókor igazolt át az F1-be mert a champ carban sincs kipörgésgátló, és ez meg is látszott a versenytempóján.
Viszont a Ferrarinak javítani kell valamit a motorjain mert ez így nem lesz jó. Massa, Kimi, Bourdais is motorhibával állt ki.
Néztem még Sato-t is, hogy mit keres a 12. helyen az éppen összerakott Agurival , nagy kár hogy anyagi gondjaik vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz PazsitZ #11583 üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy hányszor fogják elnézni az ilyen teljesítményt. Sebaj, majd megy a helyére Bourdais.
mod: Az az érdekes hogy a teszteken nem nagyon voltak gondok a motorokkal.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Thrawn #11594 üzenetére
Most olvastam el a Davidson interjút az f1 hivatalos oldalán.
-10-20% esélyt adott maguknak arra, hogy elrepülnek ausztráliába.
-Decemberben teszteltek összesen 1 napot kipörgésgátló nélkül.
-Ezt a decemberi autót hozták Ausztráliába is.Egyelőre összejött nekik a pénz és úgy néz ki, hogy végig tudnak menni a teljes szezonon, de azért ez nem az ideális fejlesztési környezet.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Ez az 1 pont a végén még címet érhet figyeljétek meg
Még a maláj pályán lesz egy dupla motorfüstölés, és utána lehet kezdeni ledolgozni a 20 pontos hátrányt
p.s.: úgy néz ki, működik a mclaren féle motorvezérlő elektronika
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #11596 üzenetére
Nem 20 az hanem csak 19.
-
shteer
titán
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest