Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
újra befost@m a gyönyörűségtől
vanaki igazán felrakhatná az egész futamot

-
kisza25
félisten
ja erröl még nem esett szó,de én örültem végre Paliknak is szét röhögtem magam ''na de Gyuszi nem gondolod,hogy...''mondatait imádom

Azért Alonzitól tetszett nekem is amit mondott a csapatrádióba én is kellemesen csalódtam benne
[Szerkesztve] -
kisza25
félisten
vajaztam a futam elött minek örülnék jobban Sumi vagy Alonso?ez így volt a legtutibb nem vagyok nagy Sumi fan,de

Ezután a futam után nagyon szimpi lett Massa, igy kell örülni egy futamgyözelemnek
-
kisza25
félisten
hát srácok ez nagyon nagy volt
Sumi ennél szebben még világbajnok ként se nagyon búcsúzhatott volna!Maszat is megérdemelten győzhetett otthon 13 év után újból Brazil!Alonso 2* es világbajnok lett!Kimi is hősiesen helyt állt!mi kellhet még 1 futamon?ebből még egyszer filmet csinálnak 
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vanaki igazán felrakhatná az egész futamot 

Sumi ennél szebben még világbajnok ként se nagyon búcsúzhatott volna!Maszat is megérdemelten győzhetett otthon 13 év után újból Brazil!Alonso 2* es világbajnok lett!Kimi is hősiesen helyt állt!mi kellhet még 1 futamon?ebből még egyszer filmet csinálnak