- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
Ja és csak úgy mindenkinek aki ezen a gyülöljük ki schumit, mert ő a legjobb véleményen van: talán azokat kéne utálni akik nem képesek a feladathoz felnőni, talán nem ilyen Baumgártnereket kéne az F1-be rakni olyan csapattal a háta mögött akik szintén csak a pénz miatt vannak ebben az egészben. Még csak azt sem lehet mondani a Ferrarira, meg Schumira, hogy: hja így könnyű ennyi pénzből, mivel ott a Toyota a rengeteg pénzel, de hiába.
De hál istennek van egy két reménység is a láthatáron, pl Alonso aki egy nagyon jó pilóta és a renault is iszonyat jó alatta (megkockáztatom, hogy egy egy versenyen van olyan jó mint a ferrari). Csak hát még érnie kell, hiszen MS sem a csúcson kezdte. De nem csak Alonsoban látok valamit, ott van Webber, Sato, stb. Most biztos sokan fujjognak de igenis ezekben a pilótákban van valami, mert ott van pl. Coulthard ő lehet hogy kiegyensújozottabb és megbízhatóbb, és hoz egy átlag teljesítményt, de pont itt van a probléma, hogy ÁTLAG teljesítményt nyújt és pont az ilyenektől lesz unalmas az F1 és nem Schumachertől.
JA és ha valaki azt gondolná, hogy én is egy tipikus Schumi rajongó, vok, tévednek, én már a sikertelen éveiben is szerettem a vezetési stílusát (sajnos ezt a mostani mezőnyben nem igazán tudja megcsillogtatni), de mindemellet most sem vagyok kizárolagos Schumi rajongó, simán örülök annak, ha pl Alonso nyer, sőt...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA® driverek topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Gigabyte A16 CVH 15.6" FHD+ IPS i7-13620H RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest