- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
törölt tag
DH: Igen, én is.
MS: Igen, mert nem látom okát, hogy miért ne mehetnénk négy vagy öt másodperccel gyorsabban [körönként]. Úgy értem, ezt nagyon könnyû lenne elérni. És fizikailag is könnyen meg lehetne birkózni vele. Persze ismerjük a biztonsági témákat, de látható, hogy manapság milyen könnyen kirepülnek az autók a pályáról - mert olyan kicsi a tapadás. Szerintem manapság sokkal könnyebb kipördülni a pályáról.
DH: Igen, ez igaz.
MS: Igen, és ezért nem értek egyet 100 százalékban azzal, ahogy a biztonsági kérdéseket kezelik és azt hiszem ezzel te is egyet értesz.
DH: Nos, nem szeretem ezeket a gumikat, nem.
MS: De gondolod, hogy valóban javítottak a biztonságon - úgy értem az, hogy egy kicsit kisebb a sebesség?
DH: Nos, egyszerûen csak a slicket szeretem. Valahogy szerettem azt az érzést, ahogy a gumi bejáratódott, amikor kimentél a felvezetõ körödre. Érezted, ahogy a tapadás kifejlõdött és valóban érezted a változást. Ezek a barázdált gumik ezzel ellentétben olyan érzéketlenek.
MS: Igen, itt különösen. Itt katasztrofálisak.
DH: Igen, örülök, hogy egyetértesz.
Nevetés
Az interview 2000ben készült és csak a rend kedvéért Damon csinált interjút a meistrerrel!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest