Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolikaDB

veterán

válasz fecaga21 #14011 üzenetére

Én itt vagyok, kicsit többet látok rá az elmúlt 20 évem (+ sok-sok kollega) alapján, mint egy hirdetés. 23-ban szétnéztem 10+ helyen (hirdetés alapján).
    400k nettót töredék helyen ajánlottak volna, de ott lehet a takarító Ica nénit is le kellett volna rendezni a nap végén ennyiért - és ebbe pl. beleszámít a BMW is, ahol a 3 körös interjú végén 2 órát pofáztattak németül 2 bajorral. (ez már nem is a büdöslábú melós kategória lett volna) Gondolom, az állj a gép mellé, gombot nyomd kategória az szerinted sem egyenlő azzal, hogy német mérnökökkel a saját anyanyelvükön a román határtól 50km-re magyar létedre egész nap kommunikálj és döntéseket hozz egy BMW méretű, kaliberű multinál. Sejtem, hogy nem erre gondolsz és nem ez a célmeló.
    Egy jótanács: csakmert "azt mondták", attól még ne vedd a nyakadba Hajdú-Bihart, nem lett jobb hely.
    A sok sok hozzáadott értéket NEM tartalmazó gyár, és a nagyszámú ukrán/ázsiai/indiai lakótárs nem nyomta fel a béreket.
    Az, hogy vki 10 éve be van ágyazva egy cégnél és talán megbecsülik (=nem akarják kirúgni mihamarabb), az nem reprezentatív.
    Pláne, hogy amúgy az ipar (és a forgácsoló biznisz) letérdelt keményen.

Új hozzászólás Aktív témák