- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
overseer #3458 üzenetére
"Szóval én azt csináltam hogy ott hagytam a szar melóm ami 60.000 fizetett és el mentem egy suliba, ami nemsokkal fizet kevesebbet és hát a top 5 szakma egyikét adja INGYEN! ha elvégzem 1-2 max 3 év gyakorlat itthon, aztán go külföld"
Igen, nálunk is jártak top marósok, sok milliós kárral a hátuk mögött ki lettek baszva, állitásuk szerint még egy kis gyakorlat és go külföld. Ott aztán tárt karok, és 3000€ fölötti fizu vár mindenkit, jó angol/német nem feltétel, és nem is előny jeligével. Tőlük hallottam először olyat, h akkora terhelést vett fel egy 2000x2000-es TOS horizontál (made in 1975) a 19-es keményfém fúróval való megmunkálás alatt, h "szinte megkönnyebbült", amikor a szerszám elhagyta az anyagot.
Na, nekik 5 év gyakorlat is kevés ahhoz, h mondjuk műhelyvezetőként a söprögetést rájukbizzam. (más dolog, h nem vagyok ilyen státuszban szerencsére)
Profi szakiktól tanultam én is, ma már leköpném mindet, és amikor benyögtem egy találkozó alkalmával, h mennyit keresek, a "tanár úr" vörösödött, és mondta, h siet, mert dolga van (mindezt premier plánban a felesége végighallgatta). Nekem olyan ember arcoskodott 2 évig és hülyézett le, aki nem tudta, mi az RL gomb a vezérlőn.
EMBER. Egy olyan fórumon, ahol sok ember sok éve van a szakmában és/vagy külföldön, ott ne dobálózz olyan szavakkal, tézisekkel, amiről fingod nincs. Mert látjuk, h nincs, csak rosszul esik, h hinted az észt. Pl, gondolom Szabi nem birta végigszivni a cigijét, mig elolvasta a posztodat - a röhögéstől.
Verstehst du?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● nem beszélgetős OFF topic!
- Diablo 3
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged