Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
molnarpeter #51253 üzenetére
15-20 ezer között évente, de gázszett szembe sem jut(ott) eddig sem
a mostani is 7-7,5 körül eszik, ez nekem elviselhető, rendben is van
de számomra elérhető 2010-2012 körüli évjáratokban, ha nem akarok dízelt, és legalább 2,0 lökettérfogatú motor, akkor rohadt kevés lehetőség van, mert még azzal is szivatom magam, hogy VAG-os autóért sem vagyok hajlandó fizetni, főleg nem azzal a felárral amikkel futnak
de ez meg már nem ennek a topiknak a témája
-
Debilon
addikt
válasz
bajnokpityu #51246 üzenetére
azért mert nem akarok/szeretnék dízel autót és röviden ennyi
-
Debilon
addikt
válasz
molnarpeter #51244 üzenetére
Ja 😁
Azért köszi az infókat 🤔
-
Debilon
addikt
válasz
molnarpeter #51239 üzenetére
az 1,6 EB-ról hallottam, igen a szívó 1,8-2,0-2,3 az a MZR rokon a Mazdától
az a baj, hogy a dízel nekem nem gyere be
és ezzel a kört elég jól le is szűkítem magamnak, a másik nagy gondom, hogy a mostani autó után egy 150 LE körülit azért minimum szeretnék (és ezzel kb. a megbízhatóság faktorba is belerúgtam egyet szerintem ami 2010 kör nyéki vagy utáni benzines autó)
-
Debilon
addikt
válasz
ReFleXx #51232 üzenetére
elvileg 2010.07. havi, nem tudom mikortól volt FL, de krómcsík van az ablakok alatt, és a tetőcsomagtartó keret is króm színű, Convers+ az óracsoport, de normál piros LCD-s rádió van benne
de valószínűleg FL előtti, mert az oldalsó irányjelző sem a tükörházon van, hanem a sárvédőn
gondolom elől a LED menetfény csík csak FL-től van
elnézést mindenkitől
-
Debilon
addikt
köszi
kcsa: egy Ford PDF-et találtam, de az alapján kérdéses az autó Titanium szintje
amúgy a jelenlegi Mazdámhoz anno volt/van egy (hivatalos) pdf amiben összeszedve a CE/TE/GT szintek közötti különbségek
-
Debilon
addikt
üdv!
2010 körüli Mondeo (MK IV ha jól tudom), van valahol elérhető anyag a felszereltségi szintekről (mi van benne, hogy kellene kinéznie)
képbe került egy 2010-es Mondeo FFV Titanium kombi 2.0 benzin, ezért néznék utána
-
Debilon
addikt
válasz
molnarpeter #17040 üzenetére
köszi, igazából nekem a 2,0 ereje is elegendő lenne, nem kellene feltétlenül az ecoboost, automatát meg nem is szeretnék
úgyis viszem a Mazdát jövő héten olajcserére, majd elbeszélgetek a szerelő ismerőssel, Ford-ban is otthon van (kereskedés miatt)
-
Debilon
addikt
válasz
bajnokpityu #17031 üzenetére
akkor gondolom egy átlagos motor típus, ami normális odafigyeléssel az üzemeltetés során nem igazán tud meglepetést okozni (ugye mivel használt, ez nagyban függ az előző tulajtól/tulajoktól)
-
Debilon
addikt
üdvözlet!
2010-2012 körüli Mondeo-ban levő 2,0 benzin (esetleg 2,0 ecoboost) mennyire vállalható?
van valami komolyabb nyűg velük?lassan időszerű lesz a 1st gen 2002-es Mazda6-om cseréje, és az egyik kiszemelt típus a Mondeo (újabb 6-os Mazda mellett)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Küszöbön az Atomfall megjelenése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Még a hardverek is kirügyeztek
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest