Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Egyszerű boot
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sholom
tag
Mar parszor korbejartam a temat vele, igy jutottunk a Mondeohoz.
Sokat palyazik (minden nap Pest-Gyor), felesege ragaszkodik a nagyobb autohoz a gyerekek miatt. Azert beszeltem ra a PSA-fele 2.0 TDCi-re mert szerintem ez a talan legjobb, legmegbizhatobb motor hozza. Foleg o hasznalna a kocsit meg neha a felesege.
Automataban nem vagyok otthon, fogalmam nincs a koltsegeirol, neki meg annyira se.
A motor karbantartottsaga (egr pl) es az automata ami miatt nem mondom neki hogy vegye meg azonnal. Ha lenne egy egr csere es egy valtojavitas az fel milliot elvinne kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Iqos cigaretta
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óvodások homokozója
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Jura Ena 8
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest