Új hozzászólás Aktív témák

• bigbadforty

tag

Tegnap kb. 2 órát tudtam játszni, eddigi véleményem, akit érdekel:

Grafika/optimalizálás:

Ubihoz képest meglepően jó, GTX 1070 és i5 4670K alapból Extreme grafikai beállítás és 100+ FPS Dominion nagy csatákban is (Wildlands alapból olyan 40 körül nem maxon.....) Tudom, hogy erős a kártya, de legalább itt tényleg lehet látni, hogy van is értelme a plusz erőnek. A grafika szép, hozza a kor hangulatát, nekem nincs vele bajom.

Játék:

Nyílván nem ennyi idő kell, hogy kitanuljam, de: Dominion módot én nagyon élvezem, ott nem zavaró, sőt kifejezetten hasznos a gangbang. Külön tetszik, hogy a kis addokat szinte külön-külön animációval vágod le.

Deathmatch......na ott már érdekesebb, gangbang és kilépések, nem is nagyon játszottam, majd hétvégén. Itt jobban kijön a skill, mint Dominion alatt.

Nagyon szeretném megvenni, mert a körítés, és az egész nehezen kitanulható mechanika érdekel....Kérdés csak az, mennyire lesz időtálló, hányan fognak kitartani mellette.

A Wildlands és e között vaciláltam eddig, de a Wildlands számomra akkora csalódás volt animációban, optimalizálásban, hogy semmiféleképpen se, ez pedig nagyon bejön, viszont a jövője kérdéses.

Új hozzászólás Aktív témák