Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Aktív témák
-
the_pimp
senior tag
es azt nem vagjatok, hogy hetvegen hogy van nyitva?
-
tr00p3r
addikt
azoknak a figyelmébe ajánlom, akik nem csak a divat miatt veszik a kosaras cipőt :DDD:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=66445[/L] -
the_pimp
senior tag
Igen, akar a nemetrol, de lehet a ''globalis'' rol is jo cuccokat szerezni, bar szamozas miatt erdemesebb a nemet vagy akar az osztrak ebay t nyalazni.Kegyetlen arak vannak, en 1 nike airmax 97 et neztem ki, ebayen kb 100 euroer lehet szerezni zsirujat+pkg.Max 30 bol megvan.Footlockerbe 42.000 ft.
-
joe69
senior tag
válasz
Joey_the_man
üzenetére
hat ja...lasd #3 hozzaszolasom...
-
the_pimp
senior tag
Szerintem ez a footlocker, 1 szemet.Kegyetlen draga, a kinalat se vmi eros.Raadasul ebayrol sokkal olcsobban belehet szerezni szinte mindent, amit ott arulnak.
-
Joey_the_man
tag
Nah megnéztem a boltot..... Nem voltam elájulva.... Sokkal nagyobb boltra-választékra számítottam... Ráadásul tele van Puma cuccokkal.., szinte csak cipőket lehet kapni :( ... Van egy két kosaras cipő. de lehetne mondjuk 10x annyi.
A K-swiss cipők pedig 45k-ba kerülnek.. :(
Azért ennél többet vártam.. A bécsi üzletük hosszába-keresztbe-magasságba 2x ekkora.. -
mcgrady
csendes tag
óóóóóóóóó!
köszi!
nagyon köszi! -
mcgrady
csendes tag
de hol?
szám? v vmi amihez közel található? -
mcgrady
csendes tag
dede
nem tod helyileg a váci utcában hol van? -
mcgrady
csendes tag
valaki légyszi mondja meg gyorsan h helyileg hol van!
fontos vóna! előre is Danke schön!!! -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Én sem kínai piaci árakra gondoltam :DD
Meg már felvilágosítottak azzal hogy a Váci utca egy elég drága hely(nem tudtam mert szegedi vagyok) -
Joey_the_man
tag
Mivel én abban az egyben voltam, ne nagyon tudom összehasonlítani egy LosAngeles-i üzeltükkel, de sztem elég nagy a választék és a bolt is... (Az is a Maria H strasse-n van , a ''legolcsóbb helyen valami peremkerületben'' :D )
Az árak tuti a csillagok közelében lesznek ( itt is sikerült a legdágább helyet kibérelniük az országban ) -
joe69
senior tag
válasz
Joey_the_man
üzenetére
kozel sincs akkora valasztek, mint az amerikai footlocker-ekben, ugyhogy nem biztos, hogy lesz az altalad kinezett cipo...:(
-
kíváncsi
őstag
szia!
sztem ez kamu.
honnan vetted különben ezt :F
[L]http://www.footlocker.co.hu[/L] én itt nem találtam Mo-t
ausztriai különben durva? -
Joey_the_man
tag
Örömmel fogadtam a hírt, hogy megnyílt az első Footlocker mo-on... Sajnos vidéki vagyok, ezért nem tudok csak úgy ''felugrani'' bp-re.. Ha valaki volt már bent írja már le milyen a bolt ?? Én a bécsi üzletbe voltam (2 szintes, nagy, van minden), kiváncsi lennék ez is olyan-e ... Amúgy ha valai nem tudna a Váci utca 11 vagy 12-ben nyílt...
Asszem veszek is majd egy jó kis AND1 kosaras cipellőt ;] ...ha arra járok..
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett GAMER + monitor PC! i3-12100F / RTX 3070Ti / PRO B760M-P / 16GB DDR4 / SSD 768GB
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest