Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buccer
tag
Látom kicsit felpezsdült a fórum.
Használ valaki UPnP plugint? Lennének kérdéseim, főleg olyannal kapcsolatban ami régebben működött most meg nem. -
Buccer
tag
Sziasztok!
Kérdeztem már korábban, de nem oldódott meg azóta sem a gondom.
UPnP controllert hogy kell beállítani, hogy ne álljon le minden szám után? Ha a gépen hallgatok zenét, akkor megy folyamatosan, viszont ha megy ez a plugin akkor megáll minden szám után. -
Buccer
tag
válasz
andorra
üzenetére
Az sem segít, azt hiszem feladom.
Majd keresek más progit, amivel minden megy. Vagy váltok rágott almára
Azon az ilyesmi alapból megy nem kell buherálni semmit.
Amúgy fura, mert szám végén a lejátszási listában ugrik a kijelölés a következő számra, csak a lejátszás nem indul el. -
Buccer
tag
válasz
andorra
üzenetére
A Foobar-on. A WD-n nem is tudok állítani semmit. Az csak akkor megy, ha onnan nyitom meg a zenét. Sőt olyan van, hogy a WD-t be sem kell kapcsolni (igaz áram alatt van, mert az optikai kimenet világít szépen) és így is átmegy rajta a jel.
A foobar gépen lejátszva viszont viszi a rádiót. Most próbáltam
-
Buccer
tag
Na...
Semmire nem jutottam, de akkor foglalkozzunk csak 1 témával egyszerre. A rádiót most hagyjuk, azt meg tudom oldani a WD-n is csak akkor mindig be kell kapcsolni hozzá a tv-t amíg elindítom.Legyen az a kérdés, hogy ha simán a gépen hallgatom a zenét, akkor megy a lejátszás folyamatosan, ha az UPnP controller-en keresztül, akkor minden szám után megáll. Ennek mi lehet az oka?
-
Buccer
tag
válasz
andorra
üzenetére
Azt értem, van is külső vinyó rajta, csak azon nem jön rádió.
A másik érdekesség, hogy régebben működött, de egyszer csak nem és nem tudom, hogy én vagyok a hibás vagy frissítettem valamit és attól ment el az egész.A WD topic meg nem segít, ott csak a tuningolás megy... Ott a foobar-t nem ismerik szerintem
-
Buccer
tag
valószínű én vagyok balf@sz, de azt hol kell állítani, hogy ne álljon meg minden szám után a lejátszás, hanem folyamatos legyen???

-
Buccer
tag
Használja valaki az UPnP controller kiegészítést?
-
Buccer
tag
Mitől lehet, hogy WD TV live-ot használok régóta és újabban nem megy a netes rádiók lejátszása?
Feltelepítettem anno a UPnP controller app-ot a foobar-hoz. Sima mp3 lejátszás megy, viszont az online dolgokat nem tudom hallgatni. Ha a WD-n játszok le rádiót, akkor a foobar UPnP controller ablakban viszont megjelenik hogy mi szól a WD-n?
Tudja valaki a megoldást erre? -
Buccer
tag
Sziasztok!
Nem írtam még ebben a topicban, de most kénytelen vagyok. Olyan kérdésem lenne, hogy eddig hiba nélkül működött a lejátszó. Win7-el használom, WD TV live-on keresztül az erősítőn. (UPnP Contorller).
Ma olyan probléma jelentkezett, amit nem értek. Sima mp3 lejátszás megy az előbb említett csatornán viszont netes rádió stream nem. A sima ablakban le tudom játszani azt is, viszont a WD-n keresztül csak a buffering... felirat van és nem történik semmi.
Mi lehet a probléma? (azon kívül, hogy nem értek hozzá)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- OLED TV topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azon az ilyesmi alapból megy nem kell buherálni semmit.
de ott sincsenek ezek bejelölve amit írtatok