Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
olyan nekem is volt.
jobb klikk, splitter settings, kiválasztod azt a panelt ami kitakarja a füleket és a forced layout boxba teszel egy pipát.Nekem viszont a lyrics témához lenne kérdésem.
A sima lyric show panel nem keres a netről nálam valamiért. Megnéztem, az utolsó letöltött dalszövegem okt 10-i. Azóta nem talál semmit, csak megy a searching.
Tettem be 2-3 másik plugint, de egyik se működik ugy ahogy szeretném. sokszor nem talál semmit tök népszerű dalokhoz sem, illetve nem tetszik, hogy jobgomb és menüs kavarások után kezd el egyáltalán keresni is.Valaki nem tudna megoldást, vagy olyan lyric plugint javasolni, ami önállóan kiteszi nekem a dalszöveget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egér probléma
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)