Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
Sziasztok!
Nem nagyon használtam még ezt a lejátszót, egy-két alkalommal feltettem, de már arra sem emlékszek, hogy néz ki.
Rengeteg hsz. kezdődik azzal, hogy a legjobb progi, amit láttam, meg így jó úgy jó, de még senkitől nem hallottam (olvastam) hogy mitől is olyan kiváló.
Lenne valaki olyan kedves, és elmondaná azt is, hogy mitől jó? Annyit sikerült kiolvasnom a sorok közül, hogy kevés proci időt használ. Csak ennyi? Meg mitől "szól olyan szépen", holott (szvsz, de javítsatok ki, ha nem így van) ugyanazt a dekódert használja, mint bármi más, és (XP alatt) ugyanúgy DirectSound-on keresztül megy. Akkor meg mitől más?
Őszintén szólva nehezen válnék meg a Winamp-tól, mert - nyílván - megszoktam ez elmúlt .... 10-20 évben, megvan minden szükséges plug-in-em, ismerem a korlátait és előnyeit, és nem találtam még igazi alternatívát. Pedig szeretnék, mert egyre jobban idegesítenek a Winamp "új feature"-jei és "elhízása", de pl szeretem, hogy OSD-ben ki tudom íratni a szám címeit, van lyrics plug-inem, könnyű skinelni, mostmár végre jól szerkeszthető lejátszási lista, és nem szeretném újra plug-in vadászattal, meg gyeremekbetegségeken való idegeskedéssel tölteni az időm.
Köszi előre is!Ó igen, 5.1-hez mit szól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest