- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Bocs de elég gyökér hasonlat egy szoftverhez... Ez akkor lenne jó, ha kapnál egy pl. esőkabátot ami arról híres, hogy nem tudnak benne elütni. Te meg elhiszed és nem nézel körül. Na az esőkabát a vírusírtód...
Ha nem tudnád, az általatok kedvelt vírusírtónak csúfolt valamik eléggé beépülnek a rendszerbe. Tehát elég sok rést nyitnak. Akkor nem nyitnának, ha jobban ismernék a rendszert, mint maguk az MS-ék. De még ők sem tudják megfelelően befoltozni, hogy tudná egy idegen cég...
nem egyszer volt rá példa h olyat megkap egy x vírusírtóval "védett" gép, amit a másik meg nem. És nem egy "védett" gépet kellett már rendberaknom. Erről ennyit. De hiszel amit akarsz, én meg tudom amit tudok, és én tapasztalok, te meg csak hiszel.
És pont itt a lényeg: Tartsd be a "közlekedési szabályokat". És akkor az esőkabátod nélkül is megúszhatod. Ha nem tartod be, akkor meg vele sem. Sőt, mivel Te elhiszed a sok baromságot, reklámszöveget, fizetett listákat/teszteket...stb, az "esőkabátoddal" inkább rábaxol, mint nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest