Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Ez a kérdés bennem is megfogalmazódott.
Ez a válasz:
You might be surprised, another 1.3.x while 1.4 is nearing stable status?
I realize that some people will stick with the 1.3 series, or are simply indifferent to the new features of 1.4 and have no desire to change their usage habits. I respect that. I myself say bad words about other software developers when I get functional changes that I did not ask for.
a gugli elé jól lefordította:
Lehet, hogy meglepte, egy másik 1.3.x, míg az 1.4 közeledik a stabil státuszhoz?Rájöttem, hogy egyesek az 1.3-as sorozathoz ragaszkodnak, vagy egyszerűen közömbösek az 1.4 új funkcióihoz, és nem akarják megváltoztatni használati szokásaikat. Tisztelem. Én magam mondok rossz szavakat más szoftverfejlesztőkről, amikor olyan funkcionális változtatásokat kapok, amelyeket nem kértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest