Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Azért a windows 10-nél egy apró dolog az RTM mellett szólt, nekem szükségesem van a .NET 3.5-re és annak a bekapcsolása a programok és szolgáltatásokon belül pikk-pakk megvan de még az Insideres build-nél csak úgy tudtam bekapcsolni ha visszadugtam a windows 10-es telepítőt tartalmazó pendrive-ot és parancssorba gépeltem be egy adott szöveget azért ez anno nem esett jó de tény, hogy fölösleges várni a csodát. BÁR egy programnál amit tegyük fel windows-ra írnak ott általában nincs gond ha a legfrissebbet használja az ember de fordítva már lehet gond azaz ha izibe feltelepíted a legfrissebb build-et a windows 10-ből és tegyük fel telepítesz rá egy olyan általános programot - pl. VLC, Foobar, Total Commander stb. - ami még nincs felkészítve a legfrissebb windows 10 buildre NA ott lehet gond, és itt nem is a windows olyan hibáiról beszélek amit a saját patch keddjük megold hanem az adott program hibáját amit remélhetőleg egy későbbi buildbe orvosolnak.
Nyugi, én inkább egyfajta költő kérdésnek fogalmaztam meg az előző hozzászólásomat.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Formula-1 humoros
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Samsung Galaxy A13 /64GB/Független/Számlával/
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs