Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Beleszaladtam egy érdekes dologba 1.3.7-es foobar-ral.
Elindítottam egy 320kbps mp3-as album lejátszását. Ezt követően elindítottam az Opera böngészőt (20+ füllel indul), ami lefrissítette magát 27.0.1689.69. Viszont, ha a böngészőben rákattintok egy olyan fülre, ami az indítás óta még nem volt megnézve vagy megnyitok egy új fület, akkor elnémul a foobar lejátszás, miközben a seek sávban szépen látható, megy a lejátszás tovább. Pár másodperc elteltével visszajön a hang és szól tovább, mintha mi sem történt volna.
Wasapi push, wasapi event és ks beállítással is produkálja. DS-el nem jelentkezik a probléma
Mit lehet ezzel kezdeni?
Szerk.
Itt ph!-n, ha lapozok a megnyitott topikban, akkor is bekussol a foobar. Múltkor ennyire nem volt problémás. Az Opera új verziója csinálhatja vagy ilyen lett volna korábban is csak nem böngésztem elindított zene lejátszással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest