Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
Hali, audiofilek!
Asus Xonar D2/PM-et ASIO üzemmódban próbálok belőni.
Foobar asio dll-je is alternatíva lehet natív módban. A kérdés az, hogy milyen beállításokkal sikerülhet extra mnőségű zenei anyagot hibamentesen megszólaltatniuk?
Én 32bitre állítva, 10-80ms latencyvel végigpróbálva sem jutottam előbbre az Asus esetében, a Foobaréval sem jobb a helyzet: igaz csak 17Mbit/sec-es(
) DSD64 esetében van némi gond. Érdekes, 14Mb-től lefelé DSD is oké. MLP, DST, PCM szintén oké.
Vsz. a Foobar beállítása is belejátszik, sőt, inkább ezt valószínűsítem, mint vmi HW-es problémát. A bufferelés, ill. a teljes anyag RAM-ba másolva, s onnan lejátszva (advanced-opció) lehetőségét is próbálgattam, de azt ki tudja kivárni ekkora fájlméreteknél: 1-2GB?(
).
Van vkinek tapasztalata ASIO-beállításokkal kapcsolatban, ill. ötlete, mit állítsak be/át F2000-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marathon (2025)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) DSD64 esetében van némi gond. Érdekes, 14Mb-től lefelé DSD is oké. MLP, DST, PCM szintén oké.