Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cousin333
    addikt

-Ebben a verzióban már kijavították azt a hibát, hogy ha beletekerünk egy számba, előbb-utóbb megáll a lejátszás?

-jók ezek a skinek, kár hogy itt nincsenek skin-fájlok, mint a winampnál. Ha javítanak a kinézeten, nagy karrier előtt áll a program, mert kitűnő a hangminősége!

-valaki árulja már el, hogy pl a 16->24 bit felkonvertálás mit is jelent pontosan! Igaz, hogy pl. az Audigyknek jobbak a mért paraméterei 24 biten, ezzel van összefüggésben?

- Volt benne ilyen hiba? ;]

- Nekem nem hiányoznak túlságosan. A program nem csúnya, hanem funkcionális :U. Én mindent megtalálok rajta, amit keresek, nekem megfelel...

- Több processzorhasználatot :). 24 biten 256-szor annyi diszkrét jelszintet lehet tárolni, mint 16 biten. Teljesen természetes, hogy így a jel digitálisan pontosabban leképezhető. Ez jobb hangminőséget eredményez, ezért jobbak a 24 bites paraméterek. DE! Azok a jobb felvételek 24 biten készülnek. Egy 16 bites felvételből 24 biteset csinálva nem kapsz olyan minőséget, mintha eleve 24 biten vetted volna fel.

Egy-két olvasnivaló: [link], [link], [link]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák