- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
bélanéni
őstag
köszönöm a hozzászólásokat, egy-két info új volt nekem.
tegnap is beetettem, és megfigyeltem nagyon lassú a sodrás, ahová dobálok. egy 5-6 méteres horgászhelyről van szó, a parttól 2m-re dobálok 2 különböző helyre. az a jó, hogy bedől egy nagy bokor 3m-re, így nagyon minimális a víz sodrása. szerintem tutira nem viszi el a kukoricát, bár még tényleg lehet hogy túl korai a kukoricás horgászat :( a pontytilalomról tudok, nagyon gáz :( -
bélanéni
őstag
hidd el, ebben a cérnás módszerben már van tapasztalatom, azzal nem lehet gond. nagyobb halak miatt érdemes így felfűzni a csalit, azok jobban figyelnek a horogra. fogtam már így 4-5 4 kg fölötti pontyot.
-
bélanéni
őstag
most mennem kell melózni, kb csak 1-2 óra múlva jövök vissza. addigra sok-sok hozzászólást várok. :) (ha kérdés van, még 5 percig itt vagyok)
-
bélanéni
őstag
természetesen ugyanazzal horgászok, mint amivel etetek, 20-25 percig főzött kukoricával. 2 szem felfűzve 3 cm-es cérnára és az lóg a horgon. az lehet gond hogy nem dobtam kukoricadarát a helyre? én csak két marék kukoricát dobtam oda, az nem csalja oda őket?
-
bélanéni
őstag
Sziasztok, tudom ez nem éppen hardwaretéma :) de a fáradt gőzbe talán belefér.
teljesen komoly hangvételűnek szánnám a topikot, úgyhogy csakis értelmes megnyilvánulásokra számítok.
tehát a lényeg: én a Sión etetek 5 napja felfőzött takarmány-kukoricával, 5 nap után leültem horgászni, és 5-6 óra alatt egy rohadt mozdítás nem volt. mi lehet az oka? mástól hallottam, hogy megfelelő etetéssel sok halat lehet fogni.
viszonylag gyenge sodrású a folyó (Sió), de mégis attól tartok elviszi a kukoricát.
mi a vélemény, tapasztalat? mégegyszer: légyszi csak olyan írjon akinek van tapasztalata a folyóvízi horgászatban.
Aktív témák
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest